Zonovergoten stranden in Andalusië

Benalmádena, Costa del Sol, Spanje

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Plaza Balcón de Europa, Nerja

Hotel Palmasol

Hotel Palmasol

Hotel Palmasol

Hotel Palmasol

Nerja

Malaga

Ronda

Lake Viñuela, Malaga

Hotel Palmasol

Hotel Palmasol

Hotel Palmasol

Hotel Palmasol

Hotel Palmasol

Rancho Domingo Benalmadena, Malaga

Malaga

Tapas, terrasjes en traditionele dorpen

In het hart van de Costa del Sol, nabij geliefde plaatsen als Malaga en Marbella, ligt de gemeente Benalmádena. Hier verblijf je op een steenworp afstand van het uitgestrekte Andalusische zandstrand. Een korte wandeling brengt je naar het traditioneel witte centrum van Benalmádena, terwijl de kilometers lange strandboulevard vol bruisende barretjes en restaurants zit.

Zin in nog meer schoonheid en avontuur? Met je inbegrepen huurauto bereik je historisch Malaga in een half uurtje. Een van de meest betoverende Spaanse paleizen is Alhambra, op nog geen 2 uur rijden. Dit alles beleef je vanuit het ontspannen Hotel Palmasol, op wandelafstand van de jachthaven en aan het strand gelegen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.