Contact 

Hoe kun je ons bereiken?

Het is begrijpelijk dat de COVID19-uitbraak ertoe heeft geleid dat veel members contact met ons hebben opgenomen met vragen over hun boekingen. Ons team probeert zo snel als mogelijk te reageren op alle members die onzeker zijn over hun reisplannen.

Voor alle leden met boekingen die al beïnvloed zijn door COVID19:

Als het goed is, hebben we al contact met je gehad. Als je nog een lopend verzoek bij ons hebt, controleer dan of er al een update is (ook door de spam-map van je email te controleren en je voicemail af te luisteren.)

Voor alle members die de komende weken gaan reizen:

Als de kans groot is dat je reis door COVID19 wordt beïnvloed, nemen wij vóór de vertrekdatum contact met je op. Wij nemen contact op met mensen in volgorde van de vertrekdatum. Op dit moment hoef je zelf niks te doen.

Als je reis wordt beïnvloed door COVID19, zal ons team de opties met je doornemen. Secret Escapes werkt nauw samen met hotels en reispartners om onze klanten nieuwe mogelijkheden te bieden, zoals uitstel en het wijzigen van een boeking naar een latere datum.

We begrijpen het dat veel members op dit moment vragen hebben, dus we hebben een aantal vragen en antwoorden samengesteld op onze FAQ-pagina. Deze vind je HIER.

De reisbeperkingen in verschillende landen kunnen de komende weken veranderen, dus blijf het reisadvies van je regering volgen (https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/vragen-en-antwoorden-reisadviezen-coronavirus).

Als je al een aanvraag hebt ingediend en een casenummer hebt, stuur dan geen andere aanvraag meer in, maar reageer direct op de e-mail met het casenummer.

Heb je dringend contact met ons nodig?

Dan kun je contact met ons opnemen via klantenservice@secretescapes.nl of op +31 (0) 205320898.

Wij helpen je graag

We doen er alles aan om exclusieve ledenprijzen voor de beste hotels in Nederland, België en wereldwijd aan te bieden. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je alle informatie en ondersteuning ontvangt die je nodig hebt bij het maken van een boeking en de voorbereiding van je reis.

Dankzij de prijsgarantie weet je zeker dat je bij ons de laagste prijs krijgt - je hoeft niet verder te zoeken.

Voor vragen of speciale wensen zijn we altijd bereikbaar en horen graag van je. Als je een vraag hebt over een boeking of feedback hebt voor ons team, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer: +31 (0) 205320898 (dagelijks van 09.00-18.00 uur te bereiken).

Je kunt ook een e-mail sturen naar: klantenservice@secretescapes.nl

Voor persvragen of voor contact met ons marketingteam kun je een e-mail sturen aan pr@secretescapes.com.

Klik hier voor de website van de EU-Commissie voor de onlinebeslechting van geschillen.