Zonovergoten Kroatische stranden in Poreč

Poreč, Kroatië: Rubin Sunny Hotel By Valamar

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Rovinj

Rubin Sunny Hotel by Valamar

Rubin Sunny Hotel by Valamar - Superior kamer met balkon

Rubin Sunny Hotel by Valamar - Superior kamer met balkon

Motovun Istria

Rovinj

Rubin Sunny Hotel by Valamar

Rubin Sunny Hotel by Valamar - Superior kamer met balkon

Rubin Sunny Hotel by Valamar

Istrië: cultureel schiereiland

Poreč is een van de mooiste steden van het Middellandse Zeegebied. Haar rode daken, smalle steegjes en talloze visrestaurants geven de oude havenstad een romantisch karakter. De basiliek, de cafés en pleintjes liggen verzameld op een klein schiereiland. De cultuurliefhebber komt er al snel achter dat Poreč een voormalige Romeinse handelspost is – toen Colonia Julia Parentium genaamd. De kronkelende straten hebben nog altijd dezelfde Romeinse structuur.

Wanneer je het bruisende centrum verlaat, kom je terecht aan de heldere stranden aan de Adriatische Zee, omgeven door pijnbomen. Ook Rubin Sunny Hotel By Valamar ligt in zo'n omgeving. Vanuit je hotel wandel je rechtstreeks de schaduwrijke heuvel af, het strand op. Schijnt de zon, dan is het heerlijk vertoeven aan het zwembad.
Wanneer je zin in avontuur krijgt, ontdek dan de pracht van de omgeving. Tijdens een excursie naar Pula kun je je bijvoorbeeld vergapen aan het reusachtige amfitheater, een van de best bewaarde Romeinse arena's ter wereld. En tijdens een boottocht langs de Kroatische kust vanuit de Poreč Marina krijg je de mooiste panorama's van de kronkelende Adriatische kust en de vele eilandjes.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.