YVE Hotel Miami

Miami, Verenigde Staten

Savvy kamer

Miami

Trendy kamer

Miami

Stijlvol en kleurrijk boetiekhotel

Miami kennen we allemaal wel van populaire televisieseries en films: een subtropische bestemming met palmbomen, snelle auto’s en het prachtige Art Deco district in South Beach. Ontdek deze bruisende stad vanuit Hotel YVE Miami, een modern verblijf in het hart van de binnenstad. Geniet hier van een typisch Amerikaans ontbijt en elke keer, wanneer je maar wilt, een lekker kopje koffie.

Ga uitgebreid shoppen in de Lincoln Road Mall, breng een bezoek aan het Miami Art Museum en wandel door de kleurrijke wijk Litte Haiti. Sluit de dag af met een uitgebreid diner op een van de vele dakterrassen. En bekijk alvast de agenda van de nabijgelegen American Airlines Arena waar spectaculaire sportwedstrijden en shows te zien zijn.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.