Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe

Erica, Drenthe, Nederland

Wellness Hotel en Golf Resort Zuiddrenthe

Wellness Hotel en Golf Resort Zuiddrenthe

Wellnessfaciliteiten

Wellnessfaciliteiten

Bar

Wellness Hotel en Golf Resort Zuiddrenthe

Restaurant

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Golfbaan

Golfbaan

Drenthe

Drenthe

Drenthe

Drenthe

Hunebedden

Natuur en wellness in pittoresk Drenthe, incl. ontbijt of halfpension, parkeren en toegang tot de wellness- & fitnessfaciliteiten

"Een stukie vredige vallei", dat zong Daniel Lohues over Erica. Dit gedeelte van Drenthe bevat enkele van de mooiste natuurgebieden van Nederland: een verstild en afwisselend landschap van heidevelden, moeras, beekjes en bos. Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe ligt midden in het glooiende groen, op de uitlopers van de Hondsrug, aan de rand van het Bargerveen.

Geniet van rust en ruimte in een van de meest duurzame en groene hotels van Nederland. Een kleinschalig viersterrenresort met 27 luxe kamers, waar talloze mogelijkheden voor wellness, sport en ontspanning tot je beschikking staan. Zoals een Finse sauna en een speciale stiltekamer met een glazen plafond om naar de wolken of de sterren te kijken. Geniet van de lekkerste lokale producten in het hotelrestaurant of huur een fiets bij de receptie: de leukste fietsroutes starten gewoon voor de deur. Het mooie en oeroude Drenthe staat bekend om haar raadselachtige hunebedden en nostalgische dorpen in het veen. Bezoek de oude boerderijen in Dalen en bewonder de eenzame woestenij van het naburige natuurgebied Amsterdamscheveld.

Goed om te weten

Het hotel is gecertificeerd met het Golden Green Key label, het internationale keurmerk voor duurzaam toerisme.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.