Warwick Brussels

Brussel, België

Premium kamer

Warwick Brussels

Premium kamer

Premium kamer

Brussels

Warwick Brussels

Warwick Brussels

Warwick Brussels

Warwick Brussels

Brussels

Brussels

Brussels

Victoriaans 5*-hotel in Brussel

Het geliefde Brussel, dat ontstond rondom een burcht op een eiland in rivier de Zenne, heeft een rijke geschiedenis. Het was achtereenvolgens de hoofdstad van onder andere het hertogdom Brabant, de Zeventien Provinciën en het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden (samen met Amsterdam). Tegenwoordig staat het vooral bekend als bestuurlijk centrum van de Europese Unie én als een van de gezelligste steden van Europa.

Tijdens je verblijf in Brussel overnacht je in het zeer luxueuze vijfsterrenhotel Warwick Brussels dat in Victoriaanse stijl is ingericht en beschikt over sfeervolle, riante kamers. Bij goed weer dineer je op het terras dat uitkijkt over de charmante straten van het oude centrum, bij slecht weer plof je neer in de pianobar waar je wijn en de beste Belgische bieren drinkt onder het genot van live pianomuziek. Op zondagen en speciale feestdagen wordt er bovendien een unieke Champagne Brunch georganiseerd.

Het Warwick Brussels is centraal gelegen in het oude centrum van Brussel. Het bevindt zich op loopafstand van onder meer de Grote Markt, het Broodhuis, het Stadhuis van Brussel en het iconische Manneken Pis, dat tijdens speciale gelegenheden 'bier' of 'wijn' in plaats van water plast.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.