Walvissen spotten en wijnwalhalla's in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika: Kaapstad, Stellenbosch, Montagu, Oudshoorn, Add, Tsitsikamma, Knysna, Hermanus

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Stellenbosch

Knysna

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Port View House, Kaapstad

Port View House, Kaapstad

Port View House, Kaapstad

Kaapstad

Kaapstad

Kaapstad

Knorhoek, Stellenbosch

Knorhoek, Stellenbosch

Knorhoek, Stellenbosch

Knorhoek, Stellenbosch

Stellenbosch

Stellenbosch

Malherbe guesthouse, Montagu

Malherbe guesthouse, Montagu

Malherbe guesthouse, Montagu

De Denne, Oudtshoorn

De Denne, Oudtshoorn

De Denne, Oudtshoorn

Oudtshoorn

Oudtshoorn

Rosedale Organic Farm, Addo

Rosedale Organic Farm, Addo

Rosedale Organic Farm, Addo

Addo

Addo

Storms River Guest Lodge, Tsitsikamma

Storms River Guest Lodge, Tsitsikamma

Storms River Guest Lodge, Tsitsikamma

Storms River Guest Lodge, Tsitsikamma

Tsitsikamma

Tsitsikamma

Tsitsikamma

Knysna Country House, Knysna

Knysna Country House, Knysna

Knysna Country House, Knysna

Knysna

Knysna

Potting shed, Hermanus

Potting shed, Hermanus

Potting shed, Hermanus

Hermanus

Hermanus

Garden Route: spectaculaire vergezichten en ongerepte natuur

Dag 1: Amsterdam/Brussel - Kaapstad
Vandaag stap je in Amsterdam of Brussel in het vliegtuig naar Kaapstad. Vanwege het vertrek in de avond en de duur van de vlucht breng je de nacht door aan boord van het vliegtuig.

Dag 2 t/m 4: Kaapstad

Op de luchthaven haal je je huurauto op. Waar je je ook in de stad bevindt overal zie je de in mist gehulde Tafelberg. Wie zin heeft in een flinke wandeling, kan de berg beklimmen, maar je kunt ook voor de makkelijke weg kiezen en de kabelbaan nemen. Maar er is nog veel meer: ga pinguins spotten bij Boulders Beach, lunchen in het luxueuze Camps Bay, rijd naar Kaap de Goede Hoop of maak de oversteek naar Robben Island. Je verblijft 3 dagen in het Port View House, incl. ontbijt.

Dag 5: Kaapstad - Stellenbosch (ca. 50 km)
Vandaag verlaat je Kaapstad en begeef je je richting Stellenbosch. De leukste manier om dit wijnwalhalla te verkennen is per fiets. Huur een tweewieler en fiets tussen de wijngaarden door. Je verblijft 2 dagen in Knorhoek, incl. ontbijt.

Dag 6: Stellenbosch
Naast wijn, musea en kunstgaleries herbergt Stellenbosch ook een natuurreservaat: Jonkershoek. Het is hier heerlijk wandelen in het bergachtige gebied met bijzondere flora en fauna.

Dag 7: Stellenbosch - Montagu (ca. 158 km)
Je rijdt in ongeveer twee uur richting het binnenland naar het lieflijke Montagu waar je Victoriaanse en Kaaps-Hollandse huisjes kunt bewonderen. Je verblijft in het Malherbe guesthouse, incl. ontbijt.

Dag 8 & 9: Montagu - Oudtshoorn (ca. 238 km)
Vandaag rijd je naar de struisvogelhoofdstad van de wereld. Naast struisvogelboerderijen kun je hier ook de nauwe schachten van de beroemde Cango caves bewonderen. Ongerepte natuur vind je net buiten het dorp in Gamkaberg Nature Reserve. Hier kun je kajakken, kanoën, hiken en vissen. Je verblijft 2 nachten in De Denne, incl. ontbijt.

Dag 10 & 11: Oudtshoorn- Addo (ca. 400 km)
Vandaag kruip je achter het stuur en begeef je je richting Addo aan de Oost-Kaap. In het Addo Elephant National Park tref je naast olifanten en nog eens olifanten ook leeuwen, neushoorns en buffels. Je verblijft 2 nachten in Rosedale Organic Farm, incl. ontbijt.

Dag 12: Addo - Tsitsikamma (236 km)
Via surfersparadijs Jeffreysbaai rijd je naar Tsitsikamma. Het Tsitsikamma National Park staat bekend om zijn spectaculaire rotsformaties en zijn prachtige uitzicht over zee. Het is hier heerlijk wandelen. Thrillseekers kunnen van de 216 meter hoge Bloukransbrug bungeejumpen. Je verblijft 1 nacht in het Storms River Guest Lodge, incl. ontbijt.

Dag 13 & 14: Tsitsikamma - Knysna (236 km)
Knysna is een idyllisch plaatsje aan het water met de lagune als hoogtepunt. Altijd al willen weten hoe de De Yellowwood en de Stinkwoo er uitzien. Ontdek het in het megalomane Knysna Forest (80.000 m2!).  Je verblijft 2 nachten in het Knysna Country House, incl. ontbijt.

Dag 15 & 16: Knysna - Hermanus (ca. 490 km)
Hermanus staat bekend als walvissenhoofdstad van de wereld. De Southern Right Whales zijn hier tussen juni en december voor de kust te bewonderen. Pièce de résistance is het 12 kilometer lange kustpad. Met een beetje geluk zwemmen de walvissen een stukje met je op als je hier wandelt. 

Dag 17 & 18: Hermanus- Kaapstad - Amsterdam/Brussel
Vandaag vlieg je terug naar de gekozen luchthaven waar je op dag 18 aankomt.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 15 nachten zonder excursies. Lees meer over de excursies onder 'reisdetails'. Kies je voor de reis van 12 nachten dan ga je direct van Oudsthoorn naar Knysna.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.