Stad, platteland & strand in het charmante noorden van Italië

Italië: Milaan, Ombra Ronchiesa, Ameglia

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Cinque Terre

Duomo, Milaan

Route (c) map created by Travellerspoint

Navigli, Milaan

Galleria Vittorio Emanuele II, Milaan

Klima Hotel Milano

Klima Hotel Milano - Superior kamer

Klima Hotel Milano - Superior kamer

Klima Hotel Milano

Milaan

La Scala Opera, Milaan

Ca San Sebastiano Wine Resort and Spa

Ca San Sebastiano Wine Resort and Spa

Ca San Sebastiano Wine Resort and Spa - Comfort kamer

Ca San Sebastiano Wine Resort and Spa - Comfort kamer

Ca San Sebastiano Wine Resort and Spa

Cinque Terre National Park, Liguria

Locanda Dell Angelo

Locanda Dell Angelo - Standaardkamer

Locanda Dell Angelo

Locanda Dell Angelo

Milaan

Milaan

Veelzijdig genieten in Italië

Stap in de voetsporen van de Italiaanse levensgenieters en rijd met je eigen auto richting de Laars van Europa! Nippen aan een glas wijn tijdens de ondergaande zon, jezelf trakteren op een elegante outfit van Italiaanse couture of je vingers aflikken bij een verrukkelijke Piemontese risotto. Hoe je het ook went of keert, het is puur genieten in het noorden van Italië.

Je begint in het stijlvolle Milaan waar nieuwe trends niet alleen gevolgd worden, maar ook hun oorsprong vinden. Een historisch centrum dat barst van de wereldberoemde kunst en waar een Italiaanse gelato eerder regel dan uitzondering is. Zodra je Milaan achter je hebt gelaten voert een heuvelachtig landschap je naar de Po-vlakte. In het schilderachtige Ombra Ronchiesa kun je uitmuntende wijn proeven, maar ook wandelen langs memorabele architectuur of door eindeloze rijstvelden. Het strand lonkt en je vertrekt naar de karakteristieke Bloemenriviera. Houd je camera bij de hand in de pittoreske dorpjes van Cinque Terre en de idyllische stranden van Ventimiglia.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.