Hoewel het reizen nu nog op een laag pitje staat, komen er zonnigere tijden aan. En zodra we die kans krijgen, springen we het liefst zo snel mogelijk in het zwembad, zonnen we op het strand en dwalen we rond in smalle straten tijdens een citytrip. Kun je ook niet wachten om weer op reis te gaan? Gelukkig hoeven we die droom niet altijd te realiseren door een ritje naar de luchthaven. In Europa ligt er namelijk genoeg schoon op ons te wachten! Dus begin je eerste reis vanuit huis en stap in de auto naar een van onze prachtbestemmingen.

We bieden dan ook pakketreizen aan in alle soorten en maten. Zo hebben we een prachtige reis die je kunt maken langs de Donau! Je begint in Duitsland en fietst (ja, echt) met een e-bike of normale fiets helemaal naar Wenen. En dat inclusief veerboot-, treintickets, hotels, fietsverhuur en meer!

Daarnaast zijn er veel mooie plaatsen te ontdekken in Europa:
- Ga op citytrip naar hip Berlijn, op Harry Potter tour in Londen of ontdek sfeervolle steden in Frankrijk.
- Zelfs voor de fijnproevers hebben we bestemmingen op rijafstand. Wat dacht je van een wijntour in Italië?
- En als je vooral heel veel wilt ontspannen, kun je altijd relaxen in een rustgevende wellnessoase dicht bij of wat verder weg!

Durf te dromen en laat je inspireren door onze weerzinwekkende bestemmingen binnen en net over de grenzen! Deze parels liggen allemaal op rijafstand en veel zijn ook te bereiken met het openbaar vervoer. Dus als het vliegtuig nog een stap te hoog is, reis je gewoon via de weg naar een van deze topbestemmingen.

Actuele aanbiedingen