Urbanica The Meridian Hotel

Miami Beach, Florida, Verenigde Staten

Standaardkamer met queensize-bed

Standaardkamer met queensize-bed

Boetiekhotel vlak bij Miami Beach

Tijdens je reis maak je kennis met de vele gezichten van de stad. Terwijl je in het historische Art Deco district wordt verrast door blauwe, gele en oranje gevels in opvallende vormen, hoef je in de beroemde Lincoln Avenue niks meer te doen dan te "shinen" – "bright, like a diamond."

Overnachten doe je in het geliefde Urbanica The Meridian Hotel, dat zich op slechts 4 minuten lopen van het strand bevindt en een eigen zwembad heeft. Zo excentriek als Miami is, zo gemoedelijk en sfeervol is The Meridian. De mix van industriële elementen, natuurlijke materialen en warme kleurtinten maakt van het hotel een trendy "home away from home."

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.