Chique nieuw boetiekhotel in het centrum van Athene

Athene, Griekenland: Urban Frame hotel

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Athene

Urban Frame Hotel, Athene

Urban Frame Hotel, Athene

Urban Frame Hotel, Athene

Urban Frame Hotel, Athene

Urban Frame Hotel, Athene

Athene

Athene

Athene

Urban Frame Hotel, Athene

Urban Frame Hotel, Athene

Athene

Athene

Athene

Geniet van een strakke, moderne stijl in een gloednieuw boetiekhotel in het hart van Athene

  • Athene verkennen vanuit het Urban Frame Hotel: het hotel is een intiem boetiekhotel en beschikt over 15 individueel ontworpen kamers in een strakke, eigentijdse stijl. Het lichtgrijze en licht houten palet is rustgevend, het queensize bed is luxueus en je zult genieten van het uitzicht op de stad of de binnenplaats.

  • Genieten van een heerlijk ontbijt of diner: als het gaat om goed dineren, begin je de dag met een smakelijk continentaal ontbijt. In het hotel kun je ook avondeten. Je kunt er zelfs voor kiezen om te doen zoals de Atheners doen (en nee, we bedoelen niet dat we druiven gevoed krijgen vanuit een chaise longue) en eten op het heerlijke buitenterras.

  • Na een dag Athene te hebben verkend: kun je optimaal genieten van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel. Neem met high-speed Wifi de tijd om je reisplan voor de volgende dag te plannen, of pak misschien een boek en kruip op de banken.

Hotelfaciliteiten
  • Restaurant
  • Lobby lounge
  • Terras

Locatie
De luchthaven van Athene ligt op 40 minuten rijden van het hotel, of op ongeveer een uur rijden met het openbaar vervoer. Er zijn diverse bushaltes rond het Syntagma-plein, op 400 meter van het hotel, en het treinstation van Syntagma ligt ook op minder dan vijf minuten lopen.

Goed om te weten
Dit hotel is recent geopend. Je behoort tot de eersten die het mogen ontdekken! Uiteraard doet het hotel er alles aan om je een perfect welkom te bieden, maar houd er rekening mee dat er vanwege de opstartfase kleine aanpassingen kunnen worden gedaan door het hotel en startend personeel mogelijk nog wordt getraind.

Aangezien het hotel net is geopend, zijn de foto's van het exterieur en interieur computergegenereerde afbeeldingen

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.