UNA Hotel Mediterraneo

Milaan, Italië

Superior kamer

Verken Milaan vanuit een modern hotel met retro invloeden, gelegen in de bruisende wijk Navigli, inclusief ontbijt & korting op diner

Milaan is zonder twijfel een van de populairste en levendigste Italiaanse steden. Naast de must-sees als de imposante Dom, het Castello Sforzesco en het La Scala Theater kun je in de stad ook de nieuwste mode shoppen en genieten van de uitstekende Italiaanse keuken. Probeer iedere dag weer een nieuwe ijssmaak en doe een aperitivo-tour langs de hipste bars van Milaan. Onvergetelijk is ook een ritje in een typische retrotram, van waaruit je de bezienswaardigheden nog eens uit een andere hoek kunt bewonderen. In tram ATMosera kun je zelfs dineren!

Na een leuke dag in de stad staat het uiterst vriendelijke personeel van UNA Hotel Mediterraneo voor je klaar. Laat je culinair verwennen met een seizoensgebonden mediterraan menu in het UNA Restaurant en sluit de avond af met een cocktail in de gezellige bar. Daarna plof je neer in een comfortabel bed in je stijlvolle kamer, om de volgende dag goed uitgerust aan te schuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Klaar voor een nieuwe spannende dag in Milaan!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.