Ultieme vrijheid: met de camper op avontuur door West-Canada

Canada: Vancouver, Rocky Mountains, Whistler, Banff, Vancouver Island

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Icefields Parkway

Banff National Park

Vancouver

Vancouver

Sandman Signature Vancouver Airport Hotel & Resort

Sandman Signature Vancouver Airport Hotel & Resort

Sandman Signature Vancouver Airport Hotel & Resort

Sandman Signature Vancouver Airport Hotel & Resort

Okanagan wijngaarden, Kelowna

C19 camper

C19 camper

C19 camper dagindeling

C19 camper

C25 camper

C25 camper

C25 camper dagindeling

C25 camper nachtindeling

C25 camper

Whistler

Yoho National Park

Wells Gray Provincial Park

Victoria

Garibaldi Park

Okanagan wijngaarden, Kelowna

Canada

Wildlife & natuurschoon

De onderstaande reisbeschrijving is een suggestie voor de indeling van de reis, de bestemmingen bepaal je zelf.

Dag 1: Amsterdam - Vancouver
Vandaag kom je aan op de luchthaven van Vancouver, waar je een shuttle service naar het hotel wacht. Fris je op en rust wat uit. Wie nog energie over heeft kan de omgeving verkennen. Je overnacht in Sandman Signature Vancouver Airport Hotel & Resort, inclusief ontbijt.

Dag 2: Vancouver
Vandaag begint het echte avontuur. Aan de rand van Vancouver ligt Stanley Park. Indrukwekkend is de Seawall, een dijk met aan de ene kant fraai uitzicht over zee en aan de andere kant het regenwoud.

Dag 3: Vancouver - Manning Park (ca. 230 km)

Vandaag rijd je verder landinwaarts richting Manning Park. Zin om de benen te strekken? Hier vind je talloze wandelroutes. Liefhebbers van kanoën en kajakken kunnen hier op de fameuze Lightning Lakes hun hart ophalen.

Dag 4: Manning Park - Kamloops (ca. 212 km)

Vandaag rijd je naar boven richting Kamloops. In het BC Wildlife Park kun je onder andere grizzlyberen, poema’s en wolven spotten.

Dag 5: Kamloops - Revelstoke (212 km)

Vanaf de 1.920 meter hoge Mount Revelstoke heb je een fraai uitzicht op valleien, weiden, regenwouden en bergen met besneeuwde toppen.

Dag 6: Revelstoke - Banff (ca. 283 km)

De reis vervolgt zich richting Banff met talloze kroonjuwelen als Lake Louise en Moraine Lake. Je bent hier te midden van de legendarische Rocky Mountains, waar je camera overuren draait.

Dag 7 t/m 11: Banff - Jasper (ca. 288 km)

Het Jasper National Park is het grootste park in de Rocky Mountains. Bevers, elanden, grizzlyberen en zwarte beren zijn hier eerder regel dan uitzondering. Vaar met een bootje naar het eiland Spirit Lake, gelegen in het blauwe gletsjerwater van Maligne Lake, of slenter door de fameuze Maligne Canyon.

Dag 12: Jasper - Wells Gray (ca. 350 km)

De reis vervolgt zich richting het Wells Gray Provincial Park. Trek je stevige wandelschoenen maar aan want hier kun je, op loopafstand, een schier oneindige hoeveelheid watervallen bewonderen.

Dag 13: Wells Gray - Vernon (ca. 238 km)

Je rijdt door naar Vernon, een idyllisch dorpje met fijne vergezichten. Pièce de résistance is Lake Kalamalka, waar je een frisse duik kunt nemen.

Dag 14: Vernon - Whistler (ca. 415 km)
Vandaag rijd je verder richting het westen, richting Whistler. Hier zijn talloze wellnessruimtes te vinden waar het heerlijk ontspannen is na een zo’n lange rit.

Dag 15: Whistler

Neem de Peak-2-Peak Gondola naar de top van de Blackcomb Mountain en laat je van bovenaf overweldigen door al het natuurschoon. Zin in beweging? Je kunt hier naar hartelust hiken en fietsen.

Dag 16: Whistler - Nanaimo (ca. 163 km)

Vandaag rijd je terug naar de bewoonde wereld, waar je met de veerboot naar Nanaimo op Vancouver Island reist.

Dag 17 & 18: Nanaimo - Courtenay (ca. 109 km)
Vandaag en morgen toer je langs de kust van Vancouver Island. Duik in de historie van planten en dieren in het Courtenay District Museum & Paleontology Centre.

Dag 19: Courtenay - Vancouver (ca. 81 km)

Na alle indrukken van de afgelopen dagen is het tijd om terug te keren naar de stad met al zijn verleidingen; winkels en goed eten en drinken in overvloed.

Dag 20: Vancouver
Nog een shot adrenaline nodig? Bezoek dan de Capilano Suspension. Deze hangbrug is 80 meter hoog, 135 meter lang en overbrugt een diep ravijn waardoor de Capilano-rivier stroomt.

Dag 21: Vancouver - Amsterdam

Het avontuur zit er voorlopig weer op! Vandaag stap je op het vliegtuig terug naar huis, waar je op dag 22 aankomt.Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.