Ultiem ontspannen op Grieks schiereiland

Chalkidiki, Griekenland: Hotel Ammon Zeus

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Hotel Ammon Zeus

Hotel Ammon Zeus

Hotel Ammon Zeus - Premium Deluxe kamer met zeezicht

Hotel Ammon Zeus

Hotel Ammon Zeus

Hotel Ammon Zeus

Hotel Ammon Zeus

Hotel Ammon Zeus

Hotel Ammon Zeus

Hotel Ammon Zeus

Hotel Ammon Zeus - Premium Deluxe kamer met zeezicht

Hotel Ammon Zeus - Premium Deluxe kamer met zeezicht

Romantisch Chalkidiki

Hotel Ammon Zeus ligt aan het strand van de geliefde badplaats Kallithea, op het Griekse schiereiland Kassandra. Het luxe hotel heeft alles in huis voor een ontspannen vakantie – ruime kamers met balkon, een restaurant waar ze fantastische Griekse specialiteiten serveren, een uitgebreid wellnesscentrum, een fitnessruimte en yogalessen.

Haldikiki, ook wel Chalkidiki genoemd, is een van de populairste vakantiebestemmingen in Noord-Griekenland. De regio bestaat uit het vasteland in het noorden en zoals de Grieken zeggen de "drie vingers van Chalkidiki" in het zuiden, bekend om hun schitterende stranden, mooie beachresorts en azuurblauwe zee. Ontdek schiereiland Kassandra met je eigen huurauto. Bewonder de eeuwenoude kloosters, geniet van de rijke Griekse keuken, maak een boottocht naar Mount Athos en bezoek de spectaculaire Cave of Petralona, vol met stalagmieten en stalactieten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.