Town Hall Hotel & Apartments

Bethnal Green, Londen

Town Hall Hotel & Apartments

Appartement met 1 slaapkamer

Town Hall Hotel & Apartments

Appartement met 1 slaapkamer

Appartement met 1 slaapkamer

Londen

Appartement met 1 slaapkamer

Appartement met 1 slaapkamer

Londen

Appartement met 1 slaapkamer

Town Hall Hotel & Apartments

Luxe 5*-hotel in trendy Bethnal Green, waar je heerlijk shopt en geniet van street food, incl. ontbijt

Het verbluffend mooie Town Hall Hotel is na zijn opening in 2011 overladen met prijzen. Dit hotel in de wijk East End (bekend van de soap Eastenders) in Londen kreeg het predicaat ‘beste nieuwe hotel van 2011’ en ontving verschillende architectuurprijzen waaronder de prestigieuze RICS Award voor het meest inspiratievolle gebouw van Londen. De hele ambiance is dan ook spectaculair te noemen.

Het oude stadhuis werd ooit geopend in 1910. De historische pracht en praal met marmer, koper en mahoniehout vloeit harmonieus samen moderne materialen als metaal en glas. Art deco-accenten maken het geheel compleet. Geen wonder dat de film- en modewereld deze plek al snel ontdekte en gebruikte voor verschillende mode- en fotoshoots, muziekvideo’s en films. In films als Atonement, Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch ziet u de locatie bijvoorbeeld voorbij komen.  

De grandeur van het hotel wordt tot in de puntjes doorgevoerd. Voor het personeel is werkelijk niets te veel om uw verblijf onvergetelijk te maken. U overnacht in een lichte, ruime studio, met eigen keuken en chique badkamer, waar 24-uurs roomservice tot uw beschikking staat. Dineren kunt u in een van de drie restaurants en uiteraard heeft het hotel een zwembad en fitnessruimte. Superlatieven schieten te kort om dit hotel te beschrijven, dus ontdek het zelf. In dit 5*-hotel is een ongelooflijk verblijf gegarandeerd.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.