The Walt Madrid

Madrid, Spanje

Standaardkamer met queensize-bed

Standaardkamer met queensize-bed

Standaardkamer met queensize-bed

Standaardkamer met queensize-bed

Geniet van Madrid

In het hart van Madrid vind je The Walt, een relatief nieuw hotel in een schitterend oud gebouw. The Walt heeft verschillende kamers, die net als de rest van het hotel elegant en fris zijn ingericht. ’s Ochtends schuif je aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet en voor een hapje en een drankje kun je terecht in Bob’s Bar.

Op slechts een paar honderd meter van de beroemde Gran Via is The Walt de ideale uitvalsbasis om Madrid te verkennen. Je loopt zo naar populaire trekpleisters als Plaza Mayor, het Prado Museum en het Koninklijk Paleis. Geen zin om te lopen? Het openbaar vervoer in Madrid is goed geregeld, waardoor je ook plekken verderop in de stad gemakkelijk bereikt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.