The Vuyani Safari Lodge

Hoedspruit, Zuid-Afrika

Chalet suite

Luxury suite

Luxury suite

Chalet suite

Skyline tent

Presidential suite

Presidential suite

Presidential suite

Appartement met twee slaapkamers

Skyline tent

Appartement met twee slaapkamers

Appartement met twee slaapkamers

Appartement met twee slaapkamers

Skyline tent

Skyline tent

Comfortable suites in de Zuid-Afrikaanse natuur

Naar de Vuyani Safari Lodge ga je niet alleen om te slapen. Dit exclusieve en kleinschalige hotel – met maar een handvol kamers – ligt namelijk midden in het Moditlo Private Game Reserve, een uitgestrekt wildreservaat. De zeven suites zijn ideaal om in een chique, intieme setting te genieten van de Zuid-Afrikaanse wildernis. Geniet van een ontbijt onder de vrolijke begeleiding van zangvogels of geniet 's avonds van een intiem diner, verlicht door de heldere Afrikaanse sterrenhemel.

Camera's in de aanslag: tijdens de safaritochten die het hotel dagelijks organiseert krijg je volop de kans om bijzondere dieren zoals olifanten, neushoorns, leeuwen en zebra's te spotten. Of ga op excursie naar een van de dichtbijgelegen golfbanen en sla een balletje te midden van de Zuid-Afrikaanse flora en fauna! Olifanten, wrattenzwijnen en antilopen hebben vrij spel op de baan, dus af en toe zul je wat geduld moeten hebben.

Na een dag vol avontuur is het heerlijk bijkomen op de patio van het hotel. De koks verwennen je graag met Zuid-Afrikaanse culinaire hoogstandjes, compleet met de beste wijnen uit de regio. Een traditionele braai aan de kant van het helderblauwe zwembad mag daar natuurlijk niet aan ontbreken!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.