The Sukosol Bangkok

Bangkok, Thailand

Premier kamer

Premier kamer

Premier kamer

Luxe en genot in oriëntaalse sferen in centraal Bangkok

Bangkok, een stad van extremen. Enerzijds de bakermat van oeroude massagetechnieken, ontspanning en meditatie, anderzijds een onnavolgbare metropool, die 24 uur per dag leeft, bruist en geniet. Ook het Sukosol Bangkok heeft z’n uitersten. Plaats bijvoorbeeld de eigentijdse architectuur en het hypermoderne zwembad tegenover de oude, Thaise ornamenten en art-nouveau-invloeden.

In dit hotel weet men precies hoe men de gasten hét ultieme gevoel van comfort en ontspanning geeft. De rustige, grote kamers bieden een waanzinnig uitzicht over de stad, maar zijn tegelijkertijd voorzien van verduisterende gordijnen, zodat u zich even helemaal kunt afsluiten van de buitenwereld. En wat te denken van de ongelofelijke wellnessfaciliteiten, de uitmuntende restaurants en de formidabele ligging van het Sukosol?

Een betere locatie in Bangkok is nauwelijks voor te stellen. Het hotel is niet voor niets onderscheiden met een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid. Zodra u de foyer uitloopt, bent u binnen drie minuten op het Phaya Thai Skytrain-station, vanaf waar u binnen no-time alle hoogtepunten van de stad bereikt. Ook geen gering detail: het hotel is houder van het Green Leaf Certificate, vanwege hun duurzaamheid en milieubewustzijn.

Perfect voor
City trip Winkelen Bezienswaardigheden Gastronomie

Highlights

  • Een masterclass volgen op het gebied van échte Thaise massages
  • Uitmuntend dineren in de verbluffende schoonheid van het Lin-Fa restaurant
  • De metropool Bangkok induiken vanaf het Phaya Thai Skytrain-station, dat op drie minuten loopafstand van het hotel ligt

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.