The Sarann

Bophut, Koh Samui, Thailand

Sea Front Pool villa

Sea Front Pool villa

Sea Front Pool villa

Sea Front Pool villa

Jacuzzi villa

Jacuzzi villa

Jacuzzi suite

Jacuzzi suite

Sea Front Pool villa

Kristallen wateren en palmbomen

Niets verdrijft een winterdip sneller dan een reis naar de zon. Thailand is het hele jaar door een prachtplek om te bezoeken, met in de wintermaanden weinig regen, temperaturen rond de 28 graden en zachte zomerige briesjes om in de avonduren mee te kunnen afkoelen. Met een verblijf in luxe hotel The Sarann, direct aan het strand op het eiland Koh Samui, zit je op de perfecte plek om van het schitterende klimaat en de omgeving te kunnen genieten.

The Sarann is een luxe viersterrenhotel dat je van aankomst tot vertrek compleet in de watten legt. Wat dacht je van een schitterend uitzicht over het strand, een jacuzzi op de kamer en proeven van de smakelijke Thaise keuken bij zonsondergang? In een paar stappen sta je op het strand, maar je kunt er ook voor kiezen om enkele dagen weg te luieren aan de infinity pool, sippend van een cocktail en genietend van het leven.

Zin in wat meer levendigheid? Binnen 20 minuten ben je op Chaweng Beach, waar je meteen een keur aan restaurants en uitgaansgelegenheden vindt. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan eilandhoppen een een bezoek aan Koh Pangan (bekend van de Full Moon feesten) of Koh Tao (Turtle Island) te brengen.

Highlights

  • Huur een scooter en ontdek de stranden, vissersdorpen en oerwouden van Koh Samui
  • Struin langs de authentieke kraampjes vol souvenirs en street food op de Chaweng Night Market
  • Voel de spirituele sfeer bij het reusachtige gouden boeddhacomplex Wat Phra Yai, op 10 km

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.