The Roger New York

Midtown Manhattan, New York, Verenigde Staten

Deluxe kamer

Hotel in metropolis Manhattan

Net als de stad New York zelf is hotel The Roger een perfecte mix van klassieke stijl met modern design. Het boetiekhotel oogt ruimtelijk, maar is tegelijkertijd warm en gezellig. Het herbergt elegante stoelen en een traditioneel restaurant, maar er hangen tevens speelse lampen en moderne fotokunst aan plafonds en wanden. Urbane afbeeldingen, een elegante bar en bagels, burgers & spare ribs - de meest bruisende stad van de Verenigde Staten komt in The Roger tot leven.

En dan is de locatie nog niet eens ter sprake gekomen: hartje Manhattan! Direct aan Madison Avenue, letterlijk om de hoek van de Empire State Building en op 3 kilometer van Central Park kun je je geen betere uitvalsbasis voor een levendig verblijf in New York voorstellen.

Goed om te weten

Om in te checken dien je 21 jaar of ouder te zijn.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.