The Pelican Beach Resort & Spa

Olbia, Sardinië, Italië

Sardinië

Comfort kamer

The Pelican Beach Resort & Spa

Kamer met balkon en zeezicht

Olbia

The Pelican Beach Resort & Spa

Superior kamer met zeezicht

The Pelican Beach Resort & Spa

Olbia

The Pelican Beach Resort & Spa

5*-resort op zonnig Sardinië

Een legende uit de antieke oudheid vertelt over een pelikaan die de Grieken 2500 jaar geleden leidde naar een van de mooiste strandjes van Sardinië en er zo voor zorgde dat de vijand hen niet kon vinden. Uit dank doopten de Grieken dit strand tot 'pelikanenstrand'. Op deze bijzondere locatie staat tegenwoordig het Pelican Beach Resort & Spa. Het hotel heeft een wellnessruimte van 330 vierkante meter met luxueuze spa en fitnessruimte op het dak van het hotel. In het restaurant wordt op hoog niveau gekookt met de smaken van zowel de zee als het platteland. De azuurblauwe zee bevindt zich op slechts een paar stappen van het resort en je bent binnen 10 minuten bij de restaurants en pizzeria’s van het dorpje Pittulongu.

Zin om meer van Sardinië te zien? Het hotel verhuurt auto’s en scooters waarmee je dagtochten op het eiland kunt maken. Begin bijvoorbeeld met de prachtige panoramische weg tussen Olbia en Golfo Aranci, met uitzicht over zowel de bergen als de zee. Het plaatsje Porto Cervo, 35 kilometer verderop, is een van de duurste locaties ter wereld - ideaal om je onder te dompelen in de wereld van de glitter & glamour. Maar ook het authentieke Sardinië is vlakbij, met overweldigende natuur op bijvoorbeeld de kleine eilandjes vlak voor de kust.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.