Terhills Hotel

Maasmechelen, België

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Boetiekhotel in voormalig mijngebouw

Terhills Hotel ligt in Limburg en is een ware oase van rust in de omgeving van Maastricht. Het hotel biedt comfort, sfeer en topkwaliteit midden in de natuur. Voor een bijzondere ervaring loop je vanuit het hotel zo het allereerste natuurpark van België in: Nationaal Park Hoge Kempen. Hier geniet je van “het mooiste uitzicht van Vlaanderen” vanaf de top van de berg. Vlak bij het hotel kun je in de Euroscoop genieten van de nieuwste films of heerlijk shoppen in het populaire outlet-winkelcentrum Maasmechelen Village, gelegen op 500 meter van het hotel.

Terhills Hotel biedt een prachtig uitzicht op de mooie Franse tuin met fontein. De ligging vlak bij het drielandenpunt maakt Terhills Hotel de ideale uitvalsbasis om België, Nederland én Duitsland tegelijk te bezoeken of om ultiem te genieten van een wandelweekend in de natuur. 's Avonds kun je genieten van een heerlijk diner bij restaurant Terhills, een nieuw restaurantconcept met een prachtig uitzicht op de Franse tuin.

Goed om te weten
Op 6 minuten rijden van het hotel in de plaats Dilsen-Stokkem bevindt zich een nieuw waterpretpark in het Terhills Cablepark. De toegangskosten bedragen €12 per persoon.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.