Taj Exotica Resort & Spa

Emboodhu Finolhu, Zuid-Malé Atoll, Malediven

Deluxe Beach villa met zwembad

Deluxe Beach villa met zwembad

Deluxe Lagoon villa met zwembad

Deluxe Lagoon villa met zwembad

Deluxe Lagoon villa met zwembad

Lagoon villa

Lagoon villa

Relaxen voor gevorderden: Zon, zee en strand op de Malediven

Tijdens een vakantie op de Malediven monden zelfs dagelijkse zaken, zoals het loopje naar je hotelkamer, uit in iets dat je je hele leven niet meer zal vergeten. De villa’s van het Taj Exotica Resort & Spa liggen aan een ellipsvormig looppad in de Indische Oceaan, als een groot, azuurblauw oog. Met jouw luxueuze onderkomen als één van de wimpers.

Het vijfsterrenresort, niet ver van de hoofdstad en het vliegveld, is een plek waar de reputatie van de Malediven helemaal bevestigd wordt: kundige service van het personeel, exclusieve plaatselijke gerechten en natuurlijk het waanzinnige landschap. De Malediven zijn het meest platte land op aarde, en daardoor lijkt het soms net alsof je op een onbewoond eiland zit.

In de omgeving van het Taj Exotica Resort & Spa kun je bovendien tal van avontuurlijke activiteiten ondernemen, zoals duiken en paddleboarden. Maar simpelweg niets doen geldt op de Malediven ook als een verrukkelijk tijdverdrijf.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.