Stewart Hotel

New York City, New York, Verenigde Staten

Stewart Hotel

Suite met 1 slaapkamer

New York City

New York City

Suite met 1 slaapkamer

New York City

Stewart Hotel

Stewart Hotel

New York City

Studio suite

New York City

Studio suite

Superior Queen kamer

Rust en ruimte in het hart van dynamisch Manhattan

Is er een stad ter wereld die zo tot de verbeelding spreekt als New York City? "Er hangt iets magisch in de lucht van New York dat slapen overbodig maakt", zei Simone de Beauvoir al treffender dan wie dan ook. Maar wanneer je je ten ruste legt in de ´City that never sleeps´, laat het dan vooral in The Stewart zijn. Waar buiten de hotelmuren de wereld raast, en wolkenkrabbers herrijzen, ervaar je het grandioze gevoel dat de wereld aan je voeten ligt. Hier, in hartje Manhattan, op een steenworp van Madison Square Garden, op loopafstand van Times Square en Empire State Building, komt comfort en design je tegemoet. In de fraai ingerichte kamer vind je rust en ruimte.

Stijlvol meubilair, unieke kleuraccenten en een indrukwekkende entree geven je verblijf een special touch. Je merkt direct dat ‘comfort’ en ‘gemak’ de toverwoorden zijn tijdens je verblijf. Zodat zelfs in een stad die nooit slaapt de frisse energie elke dag weer voor het oprapen ligt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.