STAGE 47 Design-Hotel

Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Düsseldorf

Superior kamer

Stage 47 Hotel

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Düsseldorf

Maisonette suite

Maisonette suite

Düsseldorf

Elegant designhotel voor kunst- en filmliefhebbers in het hart van inspirerend Düsseldorf & vlakbij het historische centrum, incl. ontbijt & meer

Het stijlvolle viersterrenhotel Stage 47 bevindt zich in het centrum van Düsseldorf. Dit eigentijdse designhotel vormt samen met het naastgelegen Savoy-theater en het Atelier-Kino een plek voor filmliefhebbers. Het hotel is volledig geïnspireerd op de Duitse filmgeschiedenis en dat zie je terug in de gethematiseerde kamers van Stage 47.

Het hotel ligt op tien minuten lopen van de meest geliefde winkelstraat van de stad, de Königsallee, waar allerlei internationale modeketens gevestigd zijn. Op 20 minuten afstand liggen de Rijnoever en het historische stadshart, dat de veelzijdigheid van Düsseldorf goed laat zien. Het vliegveld van Düsseldorf bereik je in twintig minuten met het openbaar vervoer.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.