Solitaire Bangkok

Bangkok, Thailand

Grand Deluxe kamer

4*-hotel in fascinerend Bangkok

Op vakantie naar Bangkok? Verblijf dan in Hotel Solitair Bangkok. Het is zeer centraal gelegen, op 10 minuten lopen van het Skytreinstation Nana. Hierdoor is het de perfecte plek om Bangkok te beleven. De uitnodigende restaurants van het hotel serveren Thaise, Oosterse en Westerse gerechten, en uiteraard een heerlijk uitgebreid ontbijt voor een goede start van de dag. De kamers zijn ruim, met grote ramen en veel natuurlijke lichtinval, als je voor een Club Sky kamer kiest, dan heb je ook nog eens schitterend uitzicht op de stad.

De bruisende hoofdstad van Thailand lijkt misschien ver weg van de bekende rustige gelegen stranden die het land rijk is, maar te midden van het sfeervolle centrum vind je een aantal bijzondere historische en culturele juweeltjes. Van monumentale gedenktekens tot kunstmarkten en vergulde tempels, Bangkok is een stad die zeker een serieuze verkenning verdient.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.