Small Luxury Hotels Of The World D-Resort Šibenik

Sibenik, Kroatië

Superior kamer

Superior kamer

Design 5*-resort in Sibenik

De afgelopen jaren weten steeds meer toeristen Kroatië te vinden. Haar brede stranden, milde klimaat, schilderachtige stadjes, gastvrije bewoners en azuurblauwe zee zijn slechts een selectie van de vele redenen van de populariteit van Kroatië. Sibenik is een plaatsje waar alle pracht samenkomt, zowel natuurlijk als cultureel. De sfeervolle stad ligt op een heuvelrug nabij de Adriatische zee, de prachtige rivier Krka kronkelt hier haar laatste stukje richting de baai. In de omgeving van Sibenik zul je behalve kalkstenen bergbruggen ook historische forten vinden.

Direct aan de baai van Sibenik ligt het splinternieuwe Small Luxury Hotels Of The World D-Resort Šibenik. Omgeven door bomen en slechts een mooie wandeling verwijderd van het historische stadshart biedt D-resort een voortreffelijke omgeving om volledig te kunnen ontspannen. Het hotel beschikt over twee chique restaurants, een moderne fitnessaccommodatie, een enorm zwembad, een kapsalon en verschillende bars. Kortom, alles voor een uitstekende vakantie.

Goed om te weten

De openingstijden van het restaurant en de bar zijn afhankelijk van het seizoen en het weer.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.