SIDE Hamburg

Hamburg, Duitsland

Deluxe kamer

Bar van het hotel

Deluxe kamer

Hamburg

SIDE Hamburg

SIDE Hamburg

SIDE Hamburg

Fitnessfaciliteiten

Hamburg

Restaurant van het hotel

Restaurant van het hotel

Restaurant van het hotel

Restaurant van het hotel

SIDE Hamburg

Hamburg

Verken de op één na grootste stad van Duitsland vanuit een luxe 5*-designhotel midden in Hamburg, met dakterras en wellnessruimte, incl. ontbijt, welkomstdrankje, wellnessvoucher & meer

Dat Hamburg lange tijd in de schaduw van Berlijn heeft gestaan is begrijpelijk maar niet terecht. Als belangrijkste havenstad van Duitsland met meer bruggen dan Amsterdam en Venetië samen leent het zich uitstekend voor een lang weekendje weg. Na dann, ab nach Hamburg. In Hamburg verblijf je in het zeer geliefde designhotel SIDE Hamburg, onlangs gerenoveerd en sinds kort weer geopend! Het is uitgerust met een riant wellnesscentrum met zwembad, een uitstekend steakrestaurant en een dakterras met uitzicht over de stad.

Vanaf Hotel SIDE verken je de stad eenvoudig en ontspannen te voet of met het openbaar vervoer. Je wandelt er langs de Elbe, bekijkt de vijf kerken die een prominente plaats innemen binnen de skyline van de stad (St. Nikolai, Sint-Michaelskerk, Sint-Petruskerk, Sint Jacobikerk, Sint Catharinakerk) en maakt er kennis met de typisch Hamburgse architectuur: de baksteen gotiek. Ook een bezoek waard is de Speicherstadt, een imposant complex van bakstenen pakhuizen uit de negentiende eeuw, dat zich op een eiland in de Elbe bevindt en door de UNESCO is uitgeroepen tot werelderfgoed. De beroemde wijk St. Pauli bereik je in ongeveer 20 minuten wandelen. Naast de beroemde Reeperbahn tref je er talloze vintage boetieks, industriële kroegen en hippe restaurants. Dineren doe je bij de Bullerei van Tim Mälzer, dé sterrenkok van Duitsland.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.