Sfumature Partenopee

Napels, Italië

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Sfeervolle b&b in het hart van Napels

Men zegt wel eens: Napels zien en dan sterven - en je zult niet de eerste zijn die wordt verrast door haar schoonheid. De karakteristieke binnenstad omvat een ingenieus netwerk van smalle, sfeervolle steegjes, waar de was aan een lijntje boven je hoofd hangt te drogen en je op elke hoek van de straat een espresso kunt drinken. Volg het gerinkel van koffiekopjes of ga gewoon uw neus achterna, want de geur van versgemalen koffie leidt u langs barokke kerken, indrukwekkende kastelen en monumentale panden.

Gesitueerd in een van die karakteristieke gebouwen vind je het Sfumature Partenopee. Je overnacht in het hart van de stad, in een lichte, ruime kamer met romantische inrichting. Vanwege het huiselijke karakter is het alsof je even onderdeel bent van het dagelijks leven; bijvoorbeeld tijdens het ontbijt, dat wordt geserveerd in een knus barretje iets verderop.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.