Saturnia Tuscany Hotel

Saturnia, Toscane, Italië

Classic kamer

Classic kamer

Charmant verblijf in prachtige heuvels

In hetzelfde landschap als dat door meesters als Michelangelo, Leonardo da Vinci en Giotto is afgebeeld, vind je - verborgen in de groene Toscaanse heuvels - Hotel Saturnia Tuscany. Deze Toscaanse villa is ontworpen door Paolo Portoghesi en biedt vanuit haar luxe kamers uitzicht over de vallei van Saturnia, het zwembad en de spa. Kortom, de perfecte plek om je even helemaal terug te trekken uit het drukke leven van alledag.

Saturnia staat vanwege de waterbronnen in deze hoek van de Grosseto Maremma bekend om haar lange spa-traditie. De thermale bronnen van de stad, die nog uit de oudheid stammen, worden in heel Italië geroemd om hun helende krachten en zijn dan ook een drukbezochte toeristische belevenis. Vanuit het hotel kun je tevens verschillende dagtrips plannen om deze streek die zo rijk is aan geschiedenis en cultuur verder te verkennen. Hier bevinden zich archeologische Etruskische vindplaatsen, middeleeuwse dorpjes, indrukwekkende watervallen in een idyllische omgeving en het meer van Bolsena. Wat verder aan de kust vind je de kristalheldere wateren van de Monte Argentario en de eilanden Giglio en Giannutri.

Highlights

  • Genieten van lokale delicatessen op het terras van het hotel met uitzicht over de heuvels van Saturnia
  • Complete ontspanning met een Ayurvedische massage in de wellnessruimte van het hotel
  • Saturnia met haar thermale baden, watervallen en weelderige natuur verkennen

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.