Sandton Chateau De Raay

Baarlo, Limburg, Nederland

Deluxe Kasteelkamer

Sandton Chateau De Raay

Deluxe Kasteelkamer

Comfort kamer

Sandton Chateau De Raay

Sandton Chateau De Raay

Sandton Chateau De Raay

Sandton Chateau De Raay

Historisch kasteelhotel in Noord-Limburg

In het groene hart van de Noord-Limburgse Maas en Peel-regio ligt het imposante kasteelhotel Sandton Château de Raay. Op het bosrijke landgoed van maar liefst 13 hectare kom je tot rust in de prachtige serre, maak je kennis met de lokale cuisine en ontspan je met een heerlijke wellnessbehandeling.

Sandton Château de Raay combineert moderne, eigentijdse elementen met originele, eeuwenoude kenmerken op bijzondere wijze. Zo slaap je in een gerenoveerde, met moderne kunst gedecoreerde kamer. Dineren doe je bij restaurant De Wintertuin, waar wordt gekookt met ingrediënten uit de eigen kloosterkas en kruidentuin. Wil je erop uit, dan wandel of fiets je in de prachtige regio door bossen en heuvels of bezoek je één van de steden in de buurt: Roermond, Maastricht of Düsseldorf.

Highlights

  • Genieten van de zuidelijke gastvrijheid in een authentiek, eeuwenoud kasteelhotel
  • Heerlijk culinair dineren met een prachtig uitzicht over het landgoed
  • Wandelen en fietsen door de mooie, heuvelachtige natuur van Noord-Limburg

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.