San Gallo Palace

Florence, Italië

San Gallo Palace

Florence

San Gallo Palace

San Gallo Palace

Junior Suite

Florence

San Gallo Palace

San Gallo Palace

Superior kamer

San Gallo Palace

Florence

Junior Suite

San Gallo Palace

Superior kamer

San Gallo Palace

Stijlvol verblijf nabij prachtig Florence, incl. ontbijt, een fles prosecco, optionele suite & meer!

Waar kun je het best genieten van ‘la dolce vita’? Ga dan naar de mooiste stad ter wereld! Struinend door de modestraten, nippend van een cappuccino of slenterend door de kleine straatjes van de kunstenaarswijk, Florence staat voor het goede leven. De aanwezigheid van zoveel belangrijke kunstschatten - denk aan de sculptuur David van Michelangelo - geeft een rijk en magisch gevoel.

In een rustige buurt in het noorden van het centrum is hotel San Gallo Palace gelegen. De luxe en klassieke uitstraling, warme kleuren en marmeren vloeren geven het hotel een ongekende allure. Maak gebruik van de fietsen in het hotel en rijd naar het historische centrum van de stad. Beklim in de vroege ochtend de Dom van Florence, zodat je het ochtendlicht over de daken en Toscaanse heuvels ziet schijnen.

In de avond vullen de straten zich met Florentijnen op zoek naar een leuke avond. Wandel over een van de vele romantische bruggen en loop een lokale trattoria in. Het eten is er heerlijk en laat je vooral verleiden tot een glas huisgemaakte limoncello.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.