Ruby Lissi Hotel

Wenen, Oostenrijk

Wenen

Ruby Lissi Hotel

Cosy kamer

Cosy kamer

Cosy kamer

Wenen

Wenen

Ruby Lissi Hotel

Zithoek

Bar van het hotel

Ruby Lissi Hotel

Ontbijt

Ontbijt

Wenen

Wenen

Ruby Lissi Hotel

Wenen

Ontdek het charmante Wenen vanuit een stijlvol designhotel met trendy interieurs en een uitstekende centrale locatie, incl. ontbijt & meer

De Oostenrijkse hoofdstad is ideaal voor een citytrip: goede bereikbaarheid, vriendelijke inwoners en talloze fijne cafés en restaurants. En je slaapt ook nog eens in één van de nieuwste en hipste hotels van de stad: design-oase Ruby Lissi Hotel. Ooit woonden hier nonnen en de accenten uit die tijd zijn benut in het eigentijdse interieur van nu.

Wenen geeft zichzelf makkelijk prijs. Zeker als je, zoals in het Ruby Lissi Hotel, midden in de oude binnenstad overnacht. Je zit hier ook op loopafstand van het sfeervolle Donaukanal, dat uitnodigt als boulevard. De typerende sfeer van Wenen is ontspannen, maar voelt toch inspirerend. De jaren dat deze stad toonaangevend was in de wereld zijn wellicht voorbij, maar de erfenis is tastbaar en merkbaar aanwezig. Neem de cafécultuur. Ook in de nabijheid van je hotel zul je de beroemde Weense cafés tegenkomen. En ook al zijn er tal van pogingen om deze na te bootsen in andere steden - nergens is het zo vertrouwd en tegelijk een tikkeltje chic als hier.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.