Ga op zoek naar de UNESCO-parels van Gouden Stad Praag

Praag, Tsjechië: Hotel Royal Prague

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Praag

Praag

Hotel Royal Prague

Hotel Royal Prague

Hotel Royal Prague

Hotel Royal Prague

Hotel Royal Prague

Praag

Hotel Royal Prague

Hotel Royal Prague

Hotel Royal Prague

Praag

Praag

Hotel Royal Prague

Hotel Royal Prague

Hotel Royal Prague

Praag

Praag

Bekijk de historische highlights van de Gouden Stad aan de Moldau vanuit een viersterrenhotel met wellnessruimte nabij het kasteel van Praag en de Oude Stad

  • Voel de historie tot leven komen: Het oude centrum van Praag barst van de prachtige architectuur, imposante kathedralen en cultureel erfgoed. Bezoek in het oude centrum de Joodse wijk, die een bewogen geschiedenis en een grote verscheidenheid aan prachtige synagoges kent, loop over de ruim 500 meter lange Karelsbrug en zie aan weerszijden van de Moldau de kleurrijke gebouwen opdoemen, woon een voorstelling bij in het fraaie theater of betreed de privébibliotheek van het Strahov-klooster, waar grillige boekenstapels zich verzamelen onder de fresco’s van de gewelven.

  • Dompel je onder in de rust van de wellnessruimte: Sightseeing en ontspanning combineren… hier kan het! In de wellnessruimte van Hotel Royal Prague vind je onder meer een sauna, aromatherapiekamer en een grote verscheidenheid van massages. Zo kom je in een mum van tijd bij van een dag wandelen en ligt het ontspannen gevoel dat bij een vakantie hoort binnen handbereik.

  • Nét even iets anders: Ook voor wie verder wil kijken dan de grote trekpleisters heeft Praag genoeg te bieden. Maak bijvoorbeeld een dagtrip naar het mooie Kutná Hora, waar je de bizarre bottenkapel vindt, of kijk uit over de stad vanaf de zestig meter hoge Petřín-uitkijktoren, die verdacht veel weg heeft van de Eiffeltoren. Vergeet daarnaast niet een bezoek te brengen aan het voormalig woonhuis van Franz Kafka te brengen, dat nu een museum is waarin je een kijkje kunt nemen in het leven van deze wereldberoemde schrijver.

Hotelfaciliteiten
  • Chique bar
  • Ontbijtruimte
  • Wellness: sauna, stoomruimte & massages
  • Fitnessruimte
  • Excursiebalie

Locatie
Het hotel bevindt zich op ca. 1 minuut loopafstand van bushalte Křižíkova. Ook op ca. 1 minuut lopen vind je het gelijknamige metrostation. Met het openbaar vervoer bevind je je binnen enkele haltes in het oude centrum. Vanaf de luchthaven is het ca. 15 minuten rijden naar het hotel.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.