Royal Garden Champs Elysees

Parijs, Frankrijk

Classic kamer

Superior kamer

Superior kamer

Executive kamer

Executive kamer

Appartement met 1 slaapkamer

Appartement met 1 slaapkamer

Appartement met 1 slaapkamer

Parijs is altijd een goed idee: overnachten vlak bij de Champs-Élysées

Of je Parijs nou voor de eerste keer bezoekt of al een doorgewinterde francofiel bent, de Franse hoofdstad verveelt nooit. Nadat je de grote bezienswaardigheden hebt afgetikt, is het tijd om buiten de gebaande paden te gaan en de stad als een echte Parijzenaar onder handen te nemen. Wat dacht je van een bezoek aan het Parc des Buttes-Chaumont of de kleurrijke Rue Crémieux?

Waar je ook heen gaat, met de uitvalsbasis zit het wel snor, want hotel Royal Garden zit qua locatie op een van de beste plekken van de stad. Vanaf de Rue du Faubourg Saint-Honoré stap je namelijk zo de Métropolitain in, op zoek naar de beste onontdekte plekjes. Vooruit, nog één kleine tip: de Marché d'Aligre in het 12e arrondissement, de fijnste vlooienmarkt van de stad.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.