Rondreis en cruise door het geheimzinnige China van nu

China: Beijing, Xi’an, Yangtze, Wuhan, Huangshan, Shanghai

Uniek

Alleen bij Secret Escapes

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Chinese muur

Yangtze

Route van de reis bij 13 nachten (c) Created by Travellerspoint

Route van de reis bij 19 nachten (c) Created by Travellerspoint

Beijing

West International Trade Hotel, Beijing

West International Trade Hotel, Beijing

Beijing

Terracottaleger, Xi'An

Grand Barony Hotel, Xi'An - Standaardkamer

Grand Barony Hotel, Xi'An

Yangtze

Century Paragon cruiseschip

Wuhan

Howard Johnson Pearl Plaza, Wuhan

Howard Johnson Pearl Plaza, Wuhan - Standaardkamer

Huangshan

Huangshan International Hotel, Huangshan

Huangshan International Hotel, Huangshan - Standaardkamer

Shanghai

Sheraton Shanghai Waigoaqiao Hotel, Shanghai

Sheraton Shanghai Waigaoqiao Hotel, Shanghai - Standaardkamer

Shanghai

Yangshuo

Jasper International Hotel, Yangshuo

Jasper International Hotel, Yangshuo - Standaardkamer

Guilin

Grand Link Hotel, Guilin - Standaardkamer

Sheraton Zhongshan, Zhongshan

Sheraton Zhongshan, Zhongshan - Standaardkamer

Sheraton Zhongshan, Zhongshan

Hong Kong

L'Hotel Nina - Hong Kong

L'Hotel Nina, Hong Kong - Standaardkamer

Chongqing

Beijing

Ervaar het dynamische Chinese leven, incl. vluchten, transfers, Yangtze-cruise & excursies

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien

China: een modern sprookje

Wolkenkrabbers, oude boeddhistische tempels, miljoenensteden, karakteristiek platteland en wonderbaarlijke skylines. China zit vol verbijsterende contrasten, maar het blijft daarentegen altijd rustgevend. De veelzijdigheid in het land van de draak doet soms duizelen, maar dankzij de vriendelijke bevolking en positieve energie in de duizenden tempels kom je altijd weer op je pootjes terecht.

Je begint meteen goed in Beijing met een bezoek aan de befaamde Chinese Muur. Via een imposante archeologische vondst in Xi’an reis je per boot verder over de beweeglijke rivier de Yangtze. De uitzichten zijn waanzinnig en de stilte is soms overweldigend. Je vervolgt de reis naar miljoenenstad Wuhan om vanaf daar met een hogesnelheidstrein richting de mysterieuze bergtoppen van Huangshan te razen. Na dit surrealistische natuurspektakel is het tijd voor torenhoge wolkenkrabbers en streetfood in Shanghai.


Je kunt kiezen voor een reis met 13 nachten of een langere reis met 19 nachten. In het laatste geval reis je na Shanghai nog verder naar Guilin, Yangshuo, Zongshan en Hongkong (vanaf waar je terugvliegt). 

Perfect voor
City trip Cruise Vluchten Gastronomie Meerdere bestemmingen Landschap Bezienswaardigheden

Kamers
Tijdens deze reis verblijf je in stijlvolle tweepersoonskamers. De kamers zijn ruim opgezet en beschikken over grote ramen om zo het ultieme uitzicht te kunnen bieden op de stad of de omgeving. Naast een slaapgedeelte is er ook een zitgedeelte in alle kamers aanwezig. Tijdens de cruise overnacht je in een cabine met balkon zodat je ook hier het beste uitzicht hebt vanaf de rivier de Yangtze. Je kunt kiezen voor een cabine op dek 2 of een cabine op dek 3, met een nog beter uitzicht over de Yangtze.  

Gastronomie
Tijdens de cruise is er een restaurant aan boord van het schip waar je gerechten uit de lokale en internationale keuken kunt bestellen. In de hotels zijn ook restaurants waar zowel de Chinese keuken als de internationale keuken aangeboden wordt. Bij alle overnachtingen wordt een ontbijt aangeboden.

Wellness
Het Sheraton Waigaoqiao biedt een wellnesscentrum met sauna, jacuzzi, een verwarmd binnenzwembad en massagemogelijkheden. Ook Grand Barony Xi’an Xi’an heeft daarnaast ook een fitnesscentrum en de mogelijkheid tot aquafitness in het zwembad. West International Trade Hotel Beijing biedt ook een tennisbaan en schaak- en biljartkamer.

Locatie
Tijdens deze rondreis zie je slechts een klein deel van het gigantische China. De totale afstand is ongeveer 2800 km, maar met een vliegtuig en een hogesnelheidstrein hoeft dit gelukkig niet zo lang te duren. Ook leg je een deel van de reis af op een boot op de Yangtze rivier, de langste rivier van China. In Peking ligt je hotel 43 km van de luchthaven verwijderd en in Shanghai 35 km.

Beijing West International Trade Hotel, 16 Fengguan Rd, Fengtai Qu, Beijing Shi, China, 100071

Vluchtdetails

De heenvlucht van de gekozen luchthaven naar Beijing, China en de terugvlucht van China naar de gekozen luchthaven zijn in de prijs inbegrepen. Kies je voor de reis met 13 nachten, dan vlieg je terug vanaf Shanghai en met de aanbieding van 19 nachten vlieg je terug vanaf Hongkong.

Aanbieding met 13 nachten:

Heenvlucht Amsterdam of Brussel - Beijing, China (met 1 tussenstop)
Vertrek tussen 13.00 en 21.00 uur, aankomst tussen 6.00 en 22.00 uur (de volgende dag)
Terugvlucht Shanghai - Amsterdam of Brussel (met 1 tussenstop)
Vertrek tussen 11.00 en 2.00 uur, aankomst tussen 18.00 en 8.00 uur (de volgende dag)

Binnenlandse vlucht Bejing - Xi'an
Hogesnelheidstrein Xi'an - Chongqing
Hogesnelheidstrein Wuhan - Huangshan/Gele Berg

Voor bovenstaande reizen wordt het reisschema door de touroperator bekend gemaakt.

Aanbieding met 19 nachten:

Heenvlucht Amsterdam of Brussel - Beijing, China (met 1 tussenstop)
Vertrek tussen 13.00 en 21.00 uur, aankomst tussen 6.00 en 22.00 uur (de volgende dag)
Terugvlucht Hongkong - Amsterdam of Brussel (met 1 tussenstop)
Vertrek tussen 11.00 en 2.00 uur, aankomst tussen 18.00 en 8.00 uur (de volgende dag)

Binnenlandse vlucht Bejing - Xi'an
Binnenlandse vlucht Shanghai - Guilin
Hogesnelheidstrein Xi'an - Chongqing
Hogesnelheidstrein Wuhan - Huangshan/Gele Berg
Hogesnelheidstrein Guilin - Guangzhou

Voor bovenstaande reizen wordt het reisschema door de touroperator bekend gemaakt.

De mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze reis zijn Air China, KLM, Air France of een vergelijkbare maatschappij.

Belangrijk: De getoonde vluchttijden zijn voorlopige tijden en kunnen nog veranderen. Na bevestiging van de boeking geeft de touroperator de definitieve vliegverbinding met vluchttijden en -nummers door die gelden voor het actietarief. De luchtvaartmaatschappij en/of vluchtschema’s kunnen in overleg met de touroperator, eventueel tegen meerkosten, worden gewijzigd. De touroperator behoudt zich het recht voor om in uitzonderlijke gevallen en met voldoende tijd vooraf de luchtvaartmaatschappij te veranderen naar een luchtvaartmaatschappij van vergelijkbare of hogere standaard. Informeer bij de touroperator naar de voorwaarden.

Je kunt per persoon tot 7 kilo handbagage en 20 kilo ruimbagage gratis meenemen. Zie ook de bepalingen van de luchtvaartmaatschappij.

Houd er bij het plannen van je reis rekening mee dat de heen- en terugvlucht nachtvluchten zijn. Selecteer de gewenste vertrekdag voor je boeking waarna je de volgende dag op je bestemming arriveert en de eerste vakantiedag start. Door de nachtvlucht kom je een dag na je eerste en laatste vakantiedag aan op de gekozen luchthaven en wordt de totale reisduur 15 of 21 nachten.

Reisoverzicht per aanbieding:

Bij een verblijf van 13 nachten: 3 nachten in Beijing, 2 nachten in Xi’an, 3 nachten in Yangtze, 1 nacht in Wuhan, 2 nachten in Huangshan en 2 nachten in Shanghai.

Bij een verblijf van 19 nachten: 3 nachten in Beijing, 2 nachten in Xi’an, 3 nachten in Yangtze, 1 nacht in Wuhan, 2 nachten in Huangshan, 2 nachten in Shanghai, 1 nacht in Guilin, 1 nacht in Yangshuo, 1 nacht in Guilin, 1 nacht in Zongshan en 2 nachten in Hongkong.

Reisbeschrijving
De onderstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 13 nachten.

Dag 1: gekozen luchthaven - China
Vertrek van de gekozen luchthaven met overnachting in het vliegtuig.

Dag 2: Beijing
Vandaag kom je aan op de luchthaven van Beijing. Hier word je opgehaald en naar je eerste hotel gebracht. Na even wat te hebben ontspannen kun je de stad rustig aan verkennen. Bezoek de Verboden Stad of maak een boottocht op het Kunming-meer. Overnachting Beijing West International Trade Hotel.

Dag 3: Beijing
Je valt meteen met je neus in de boter, want vandaag staat het hoogtepunt van China op het programma, de Chinese Muur. Vanaf deze wereldberoemde muur heb je een verbluffend uitzicht op het groene landschap en de mystieke bergen. Overnachting Beijing West International Trade Hotel.

Dag 4: Beijing
Peking is ideaal om per riksja te ontdekken. Fiets tussen de locals door smalle steegjes, langs kleurrijke markten en torenhoge wolkenkrabbers. Onderweg kom je allerlei geuren en geluiden tegen. Overnachting Beijing West International Trade Hotel.

Dag 5: Beijing - Xi’an
Vandaag vlieg je vanaf Beijing naar de zuidelijke stad Xi’an, ooit de grootste stad ter wereld. Spring op de fiets en rijd over de 13,7 km lange stadsmuur. Zo kom je langs prachtige tempels en heb je meteen goed idee van de omvang van deze stad. Overnachting Xi’an Grand Balcony Hotel.

Dag 6: Xi’an
Na een vers ontbijt vertrek je richting de bergen waar het terracottaleger verscholen ligt. Duizenden levensgrote soldaten, paarden en strijdwagens gemaakt van steen, bedoeld om de eerste keizer van China te beschermen. Overnachting Xi’an Grand Balcony Hotel.

Dag 7: Xi’an - Yangtze
Vandaag reis je per hogesnelheidstrein naar Chongqing waar je aan boord stapt van een cruiseschip om zo de dynamiek in en rond de Yangtze rivier van dichtbij te ervaren. Je wordt meteen overdonderd door de prachtige natuur en cultuur in deze regio. Overnachting Century Paragon Cruise Ship.

Dag 8 & 9: Yangtze
Wakker worden met een uitzicht van groene bergen, grillige rotsen, vissende boeren en rode tempelpunten is eerder regel dan uitzondering tijdens deze cruise. De soms laaghangende bewolking zorgt voor een nog mystieker plaatje. Overnachting Century Paragon Cruise Ship.

Dag 10: Yangtze - Wuhan
Het is tijd om weer aan land te komen. Je verlaat de boot en reist door naar de miljoenenstad Wuhan. Hier vind je een indrukwekkende skyline die je het beste vanaf de brug over de Yangtze rivier kan bekijken. Overnachting Wuhan Howard Johnson Pearl Plaza Hotel. Ga shoppen in Jianghan Road of laat je verrassen bij de vele eetkraampjes met Chinese en lokale specialiteiten in Jiqing Street. Overnachting Wuhan Howard Johnson Pearl Plaza Hotel.

Dag 11: Wuhan - Huangshan
Per hogesnelheidstrein raas je door het Chinese landschap naar Huangshan. De mysterieuze bergtoppen in Huangshan hangen in de mist en tijdens de zonsondergang zorgt dit voor een sprookjesachtige verschijning. Overnachting Huangshan International Hotel.

Dag 12: Huangshan
Vandaag is het tijd om het surrealistische landschap van Huangshan van dichtbij te bekijken. Je wandelt op duizelingwekkende hoogte langs de mooiste rotsen, de beste uitzichtpunten en komt hier en daar een aap tegen. Overnachting Huangshan International Hotel.

Dag 13: Huangshan - Shanghai
Je vertrekt richting de bruisende metropool Shanghai. Hier krijgt de term wolkenkrabber een nieuwe betekenis, maar kun je tegelijkertijd helemaal tot rust komen in een Chinese tuin. Overnachting Sheraton Shanghai Waigaoqiao Hotel

Dag 14: Shanghai
Bezoek het Shanghai Museum en wandel over de Shanghai Bund. Hier vandaan heb je het beste zicht op de indrukwekkende skyline en wandel je tussen machtige, koloniale bouwwerken. Overnachting Sheraton Shanghai Waigaoqiao Hotel.

Dag 15: Shanghai - gekozen luchthaven

Je wordt opgehaald in het hotel en naar de luchthaven van Shanghai gebracht. Vanuit het vliegtuig werp je nog een laatste blik op de torenhoge gebouwen van Shanghai en dan vlieg je weer richting de door jou gekozen luchthaven.

Dag 16
Na een nachtvlucht kom je op dag 16 weer aan op de door jou geselecteerde luchthaven.

Als je kiest voor de aanbieding met 19 nachten doe je ook de volgende bestemmingen aan: Guilin, Yangshuo, Zongshan en Hongkong. In dit geval vlieg je vanaf Hongkong terug naar de gekozen luchthaven.

Excursies
De volgende excursies en tours (inclusief entree) zijn in de reis inbegrepen.

- Plein van de Hemelse Vrede (Tian'anmen-plein), Beijing (dag 3)
In de ochtend breng je een bezoek aan dit imposante plein dat regelmatig het toneel is voor grote parades en voor nationale vieringen.

- Verboden Stad, Beijing (dag 3)
Je brengt een bezoek aan het indrukwekkende paleis met de kenmerkende rode muren en goudkleurige daken, midden in hoofdstad Beijing. Vanuit dit paleis werd door Chinese keizers eeuwenlang het rijk bestuurd. (Houd er rekening mee dat je bij een verblijf tussen 20 september en 3 oktober 2019 het paleis in verband met militaire parades niet kunt bezoeken. In plaats daarvan staat de Yonghe Tempel op het programma.)

- Tempel van de Hemel, Beijing (dag 3)
De Tempel van de Hemel, gebouwd tijdens de Ming-dynastie in 1420, werd gebruikt om offers te brengen aan de goden voor een goede oogst en een welvarende toekomst.

- Chinese Muur (dag 4)
Je kunt kiezen voor een bezoek aan de Chinese Muur. Geniet van het adembenemede uitzicht over het prachtige landschap vanaf een van 's werelds meest imposante bouwprojecten.

- Hutong Tour (dag 4)
Neem plaats in een riksja die je brengt langs de vele authentieke Hutongs van de stad Beijing. De prachtige Hutongs bestaan uit kleine straatjes die om de vierkante binnenplaats heengebouwd zijn.

- Zomerpaleis, Beijing (dag 5)
Het indrukwekkende Zomerpaleis werd jarenlang door de keizer als buitenpaleis gebruikt. Het paleis bestaat uit meerdere paleizen, tempels en paviljoenen, bruggen en wandelpaden in de prachtige Chinese tuinen.

- Terracottaleger, Xi'An (dag 6)
Je bezoekt de archeologische vondst van zo'n 8.000 terracottafiguren die als grafgift zijn meegegeven aan de eerste keizer van China. De tour is met een gids die vertelt over de geschiedenis.

- Panda-dierentuin, Chongqing (dag 7)
Je rijdt met de hogesnelheidstrein naar Chongqing om vervolgens door te rijden naar de Panda-dierentuin. Van heel dichtbij kun je de pandaberen bekijken.

- Shibao-pagode (dag 8)
Het rode paviljoen van de Shibao-pagode is een imposant bouwwerk dat bestaat uit 12 etages die zijn uitgehouwd in een berg.

- Wu Gorge en Qutang Gorge (dag 9)
Op deze dag kom je langs de indrukwekkend mooie kloof, de Wu Gorge en de Qutang Gorge.

- Three Gorges (dag 10)
Je bezoekt de indrukwekkende Three Gorges-dam in de rivier de Yangtze. De dam is de grootste hydro-elektrische centrale wereld en tevens een architectonisch hoogtepunt.

- Xiling Gorge (dag 10)
Na de indrukwekkende dam, steek je over naar de grootste kloof van de drie kloven, de Xiling Gorge.

- Huangshan, de "Gele Berg" (dag 12)
Met een gids ga je de hele dag op pad in het prachtige, iconische landschap van de Gele Berg, in het zuiden van China. Huangshan was inspiratie voor veel Chinese schilderijen en speelt een belangrijke rol in de Chinese literatuur.

- Shanghai Museum, Bund, Nanjing Road (dag 14)
In Shanghai staat een bezoek aan Shanghai Museum op het programma, waarna je doorgaat Nanjing Road. Dit is de hoofdstraat van Shanghai en tevens de beroemdste - en drukste - winkelstraat van China. Ook staat een bezoek aan de wijk Bund op het programma. Bewonder de prachtige architectuur van de gebouwen aan het water.     

We regelen vluchten van alle belangrijke en goedkope luchtvaartmaatschappijen, zodat we je een volledige keuze aan luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en vluchttijden kunnen aanbieden.

Je kunt aan dit hotel een vlucht toevoegen. Selecteer op de kalender de data die je wil boeken en kies 'Hotel+Vlucht'

Op de volgende pagina kun je de luchthaven van vertrek, de tijd, luchtvaartmaatschappij en prijs kiezen.

Als je een hotel met vlucht koopt bij ons dan ben je financieel beschermd door ATOL.

Als je hulp nodig hebt met het boeken van een reis, neem dan contact op met (+31) 0107 147 085

Als je hulp nodig hebt met het toevoegen van een vlucht aan een hotel, neem dan contact op met (+31) 0107 147 085

Highlights

  • Spring op de fiets en rijd door de leukste wijk van Shanghai, de Franse Concessie 
  • Duik in een koffie-, gember- of wijnbad in de hotsprings bij Huangshan 
  • Bekijk communistische kunst, Chinese kalligrafie en een enorme verzameling aan boeddhabeelden op de antiekmarkt Panjiayuan in Beijing

Meer weten?


Nu gratis lid worden

...om onze prijzen en beschikbaarheid te zien.

Waarom bij ons boeken?

  • Gegarandeerd de beste online-prijzen. We controleren altijd of we de beste onlineprijs aanbieden voor onze zorgvuldig geselecteerde hotels en vakanties. Je kunt erop vertrouwen dat ons team van experts het internet al afgestruind is om de beste prijzen te vinden.
    Lees meer over onze laagsteprijsgarantie op onze FAQ-pagina.
  • Kies je reisdata en wij doen de rest!
  • Aanbiedingen met speciale voordelen voor members, kamer-upgrades en nog veel meer.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.