Romanico Palace Hotel & Spa

Rome, Italië

Deluxe kamer

Rome

Deluxe kamer

Rome

Deluxe kamer

Rome

Family kamer

Vaticaanstad

Romanico Palace Hotel & Spa

Romanico Palace Hotel & Spa

Rome

Vorstelijk verblijf in hartje Rome met wervelend uitzicht vanop het dakterras, incl. ontbijt, wellness, fles prosecco op de kamer & meer

Marmeren beelden, zilveren en gouden ornamenten, handgemaakte fresco's en hoge plafonds met kroonluchters; in welke historische straten zou Hotel Romanico Palace & Spa beter tot zijn recht komen dan in die van Rome? Het hotel is een afspiegeling van al het moois dat het historische Rome door de eeuwen heen heeft verzameld, met kunst, esthetiek, smaak en modern comfort. De Romeinse badhuizen van weleer dienen als voorbeeld voor de heerlijke wellnessfaciliteiten van het hotel. Hier waan je je werkelijk in de sandalen van Julius Caesar en Marcus Aurelius.

In het hotel valt ontzettend veel te genieten. Het indrukwekkende gevoel van authentieke Romeinse kunst en esthetiek wordt in de kamers voortgezet. Vanaf het zacht opgemaakte bed lijken de handgemaakte fresco's, sierlijke guirlandes en bewerkte plafonds wel eeuwenoud. Op de zevende verdieping van het hotel bevindt zich het dakterras Roof Garden Fulvius. Hier kun je genieten van de Italiaanse keuken, maar ook simpelweg met open mond het panoramische uitzicht bewonderen. Hier zie je pas écht hoe ideaal het Romanico Palace is gelegen: op een steenworp afstand van onder meer de Spaanse Trappen, Villa Borghese en het Stazione Termini (centraal station).

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.