Relais & Châteaux Bernard Loiseau

Saulieu, Côte-d'Or, Frankrijk

Villa Loiseau des Sens

Villa Loiseau des Sens

Engelse tuin

Spa Loiseau des Sens

Engelse tuin

Relais Bernard Loiseau

Chef Shoro Ito

Restaurant La Côte d'Or, 2 Michelinsterren

Restaurant La Côte d'Or, 2 Michelinsterren

Chef Patrick Bertron

Restaurant Loiseau des Sens

Restaurant

Le Relais Bernard Loiseau - Saulieu

Wijnkelder

Salon

Wellnessruimte

Wellnessruimte

Wellnessruimte

Wellnessruimte

Fitnessfaciliteiten

Deluxe kamer

Superior kamer

Superior kamer

Suite

Suite

Suite

Dijon

Auxerre

Aquaduct van Montrueillon

Ervaar het beste van de Franse cuisine vanuit een 5*-hotel met restaurant met 2 Michelinsterren en luxe wellnessruimte tussen Beaune en Dijon, incl. ontbijt of halfpension met vijf-, of zesgangendiner of 1x achtgangendiner, wellness & meer

Wil je even leven als een god in Frankrijk? Reis met Secret Escapes naar vijfsterrenhotel Relais Bernard Loiseau, volkomen terecht uitgeroepen tot TripAdvisor’s Travellers’ Choice 2018. In dit historische hotel in hartje Frankrijk slaap je onder de hanenbalken, dwaal je rond tussen de rozen en kruiden van de Engelse tuin, en vermaak je je ‘s avonds in de bibliotheek of biljartkamer. Verschillende stijlvolle restaurants, waarvan eentje met Michelinster, verwennen je met Franse specialiteiten en in de 1500m² grote wellnessruimte kun je onder de oude gewelven zwemmen, fitnessen en genieten van een schoonheidsbehandeling.

Het hotel ligt midden in natuurpark Morvan in de gegoede wijnstreek Bourgogne. De landelijke omgeving biedt wandeltochten op ieder niveau. Op gemiddeld een uur rijden liggen de fraaie steden Dijon, Auxerre en Beaune. Auxerre, aan de rivier Yonne, heeft een charmant centrum met een bruisende markt op dinsdag en vrijdagochtend op het Place de l’Arquebuse.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.