Regent Berlin

Berlijn, Duitsland

Regent Berlin

Hotelbar

Premium kamer

Executive suite

Executive suite

Executive suite

Superior suite

Superior suite

Berlijn

Berlijn

Regent Berlin

Hotelrestaurant

Regent Berlin

Hotelrestaurant

Fitnessruimte

Berlijn

Ervaar bruisend Berlijn als een vorst vanuit dit vijfsterrenhotel midden in Berlijn, incl. ontbijt & late check-uit

Regent Berlin is er zo een: een vijfsterrenhotel dat op alle vlakken zijn status meer dan waarmaakt. Werkelijk alles is hier van topklasse. Het begint al bij de locatie, op nog geen steenworp van Berlijns prachtigste plein, de Gendarmenmarkt, ligt het hotel op loopafstand van bijna alle belangrijke bezienswaardigheden van de Duitse hoofdstad.

Het Regent Berlin is een uitermate warm bad van luxe en comfort, waar van alle kanten de kwaliteit van afspat: van de veelgeprezen topservice – bezoekers van TripAdvisor riepen Regent Berlin in 2015 uit tot het beste hotel van Berlijn – tot de voortreffelijke culinaire kwaliteit van het hotelrestaurant. Wie dan nog eens een ruimhartige kamer of suite betreedt, compleet met badkamer met marmeren wanden, weet dat aan de weelde pas een einde komt bij het verlaten van het hotel. Inderdaad, dat moment dat je ineens beseft in een van de meest intrigerende steden ter wereld te staan.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.