R Hotel Experiences

Sougné-Remouchamps, Luik, België

Comfort kamer

Comfort kamer

Ardennen

Comfort kamer

Comfort kamer

R Hotel Experiences

R Hotel Experiences

Luik

Luik

Ardennen

Ardennen

Ardennen

R Hotel Experiences

Luxe designhotel in Remouchamps

Door het serene Ardennenland stroomt schilderachtig de Amblève. Wie wil opgaan in haar wereld vol beekjes, dorpcharme en heuvels kan z'n hart ophalen in Sougné-Remouchamps. En in R Hotel Experiences combineer je deze natuurpracht met rust, design en wellness. Het modern vormgegeven hotel springt direct in het oog, zo schitterend gelegen tussen weiden, bossen en sprookjesachtige grotten. Het is een paradijsje met rustgevende uitzichten vanuit het zwembad, een verwennende hamam en een restaurant met echte Luikse hapjes.

Dan is het tijd voor inspiratie. Zet je telefoon uit, vul een rugzak met vers fruit en een fles water en ontdek de heuvelmagie van de Ardennen. Betreed de betoverende druipsteengrotten of gebruik de fietsen van het hotel en rijd tussen de tjilpende vogels over natuurlijke bospaden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.