Provocateur Hotel Berlin

Berlijn, Duitsland

De Luxe kamer

Berlijn

Berlijn

De Luxe kamer

De Luxe kamer

Berlijn

Intime kamer

Intime kamer

Berlin

Superior kamer

Superior kamer

Classic kamer

Classic kamer

Berlijn

Hotel Provocateur

Hotel Provocateur

Hotel Provocateur

Berlijn

Hotel Provocateur

Hotel Provocateur

Hotel Provocateur

Berlijn

De luxe en weelde van de roaring twenties in een boetiekhotel in Berlijn, met awardwinnende cocktailbar, restaurant en verleidelijke extra's, incl. ontbijt, drankje & meer

Berlijn is een van de leukste en meest veelzijdige steden van Europa. Met de vele bezienswaardigheden, tientallen musea en een enorm culinair aanbod is de stad een must voor een fijne stedentrip. In het unieke Provocateur Hotel kun je heerlijk overnachten in een prachtige, luxe ingerichte kamer. De fluwelen stoelen in de lounge, het glanzende marmer in de lobby en de bijzondere kroonluchters geven je het gevoel midden in de roaring twenties te zijn terechtgekomen.

Naast de bekende hoogtepunten van de stad, zoals de Brandenburger Tor, de Reichstag en de East Side Gallery, heeft Berlijn nog zoveel meer te bieden. Gezellige wijken zoals Prenzlauer Berg, Friedrichshain en Kreuzberg zitten vol leuke straten met restaurantjes, koffiebarretjes, galerieën en kleine musea. Zondags zijn de winkels gesloten, maar zijn er in de hele stad leuke vlooienmarkten te vinden. Ben je graag wat actiever? Ga dan naar Tempelhof en huur skeelers om een rondje te maken over de oude landingsbaan van de voormalige luchthaven.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.