Prasana by Arjani Resorts

Ungasan, Bali, Indonesië

Sunrise Pool villa met 2 slaapkamers

Sunrise Pool villa met 1 slaapkamer

Pool villa met 1 slaapkamer

Pool villa met 1 slaapkamer

Uluwatu

Dreamland Beach

Ontdek de rust van Bali in 5*-resort met adembenemend uitzicht

Stel je voor: een prachtige villa met privézwembad, omgeven door tropische bloemen, in het zuiden van droomeiland Bali? In Prasana by Arjani Resorts kun je genieten van een onvergetelijke droomvakantie. In het vijfsterrenresort kom je voor rust, zon en heerlijk eten. De villa’s zijn meer dan royaal en voorzien van een aparte woonkamer en kitchenette, in een oogstrelend modern design.

Rondom het resort is van alles te doen. Een balletje slaan op de Bali National Golf Club op een kwartier rijden of weergaloos surfen bij schiereiland Bukit, dat is bezaaid met tempels? Op een kwartier rijden van Prasana ligt cultuurpark Garuda Wisnu Kencana, waar de Hindoegod Vishnu wordt aanbeden. Terug in het resort geniet je op het terras van de bar met een heerlijke cocktail in je hand van een romantische zonsondergang. Paradijselijk!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.