Pentahotel Vienna

Wenen, Oostenrijk

Penta Standaardkamer

Penta Standaardkamer

Historisch Wenen

Felle kleuren, een uniek karakter en een moderne kijk op hotelservice staan synoniem aan de “pentastyle”. Pentahotel Vienna probeert al je verwachtingen te overtreffen door originaliteit te bieden in een leuk en trendy kader. Het hotel straalt een jonge en vriendelijke stijl uit en in de kamers staan, dankzij de bekende Italiaanse ontwerper Matteo Thun, een goede nachtrust en luxe voorzieningen op het menu. Het pentapersoneel werkt het plaatje af met een warme glimlach zodat  je je meteen welkom voelt.

De ochtendstond heeft goud in de mond dankzij het overvloedige ontbijtbuffet. Ontdek later op de dag de lekkere cocktails in de lounge en nadien het wereldmenu van het pentarestaurant. Daarna kun je alles wegdansen in de bijzondere club Schikaneder of ontspannen in de sauna van het hotel. Pentahotel Vienna ligt dicht bij het centrum van de stad, maar net ver genoeg om het nodige comfort te hebben. Dankzij metrostation Pilgramgasse dat zich op 5 minuten lopen van het hotel bevindt, ben je slechts een paar metrostops verwijderd van de populaire bezienswaardigheden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.