Park Hotel Casimiro Village

San Felice del Benaco, Gardameer, Italië

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Luxe en verwennerij aan het Gardameer

Het lieflijke Gardameer is het grootste meer van Italië. comsluiten het diepblauwe water, en oleanders, citroenbomen en cipressen creëren hier sprookjesachtige sferen.

Park Hotel Casimiro ligt pal aan het water en is omringd door groene tuinen waar je neervlijt op een strandstoel bij een van de twee buitenzwembaden of van een cocktail geniet op het terras. Je loopt zo het strand van San Felice del Benaco op en overal heb je prachtig uitzicht op de omgeving. Hier wandel je langs het water, mountainbike je door de bergen, bezoek je een indrukwekkende waterval en vaar je over het heldere water. Struin in eeuwenoude dorpjes over een markt en drink wat op een gezellig terras voordat je weer terugkeert naar de luxe van het hotel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.