Park Central Hotel New York

Manhattan, New York, Verenigde Staten

Classic King kamer

Classic kamer

Premier kamer

Verken het bruisende New York vanuit een chique hotel in hartje Manhattan, vlakbij Central Park en Times Square, o.b.v. logies

Gelegen in hartje Manhattan, recht tegenover Carnegie Hall en op slechts vijf minuten lopen van het prachtige Central Park, behoort hotel Park Central New York volgens velen tot één van de tophotels van New York City. Je verblijft in een prachtige kamer met luxe badkamer. Dé plek om je jetlag uit te slapen, want zodra je de deur van het hotel uitstapt, wacht het bruisende New York om verkend te worden. Ben je liefhebber van moderne kunst, breng dan zeker een bezoek aan het indrukwekkende Museum of Modern Art (MoMA), dat zich op vijf loopminuten van uw hotel bevindt.

Dineren doe je in één van de vele (sterren)restaurants die Manhattan rijk is. Het Redeye Grill Restaurant, dat zich vlak naast je hotel bevindt, serveert “the best steaks in town”, beschikt over een oesterbar en speelt iedere avond sfeervolle live muziek.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.