Paramount Hotel NYC

Times Square, New York, Verenigde Staten

Sfeervol hotel vlak bij Times Square

In de stad die nooit slaapt is het zeker geen overbodige luxe om zelf zo nu en dan een oogje dicht te doen, om daarna weer helemaal opgeladen het stadsleven in te duiken. Het sfeervolle boutique hotel Paramount – in het theaterdistrict in Midtown West, nabij Times Square - is het ultieme rustpunt voor een verblijf in New York. De drukte van de stad verdwijnt als sneeuw voor de zon zodra je het hotel binnenstapt; wat meteen opvalt is de hippe, twee verdiepingen tellende lobby, met open haard, sfeervolle verlichting en rijke texturen.

Geniet met volle teugen van de moderne technische voorzieningen op de hotelkamer, maar zeker ook van het comfortabele matras met donzen dekbed en lakens van Egyptisch katoen. Je slaapt als een roosje in dit buitengewoon rustige hotel, ondanks het feit dat het zich zo dicht bij alle actie bevindt. Bezoek fantastische New Yorkse hoogtepunten, zoals het Rockefeller Center, Central Park, Fifth Avenue, het MoMA, Bryant Park en diverse beroemde theaters, allemaal op een steenworp afstand van het hotel.

Paramount biedt alles wat je nodig hebt na een lange dag in 's werelds meest fantastische stad; sluit de dag af met een heerlijke T-Bone steak in de Paramount Bar & Grill en dans daarna tot in de late uurtjes in de legendarische nachtclub van het hotel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.