Palazzo Cendon

Venetië, Italië

Superior kamer

Superior kamer

Venetië

15e-eeuws palazzo in Venetië

Of je het nu kent als de stad van de liefde, de drijvende stad, of de stad van maskers, één ding staat vast: Venetië staat garant voor een onvergetelijke stedentrip, ongeacht - of juist dankzij - alle clichés. Met een verblijf in Palazzo Cendon uit de 15e eeuw is je vakantie naar deze romantische stad compleet. Gelegen in het stadsdeel Cannaregio, aan één van de oudste kanalen van de stad, zit je hier op de perfecte locatie om al het moois dat Venetië te bieden heeft te kunnen ontdekken.

Palazzo Cendon is in 1437 gebouwd door een welgestelde familie van koophandelaren: de Cendons. Na vele jaren van zorgvuldig uitgevoerde renovaties doet het originele paleis nu dienst als een uniek hotel. Het biedt gasten de mogelijkheid om terug in de tijd te reizen met haar schitterende decors, antieke meubilair en een algehele sfeer van luxe en verfijning. Tel hierbij de met smaak ingerichte kamers en suites op, de marmeren badkamers en een schitterend uitzicht over het kanaal, en het plaatje is compleet.

Cannaregio staat bekend als een wat kalmer deel van de stad en biedt daardoor een verademing van de toeristische drukte in andere wijken. In dit stadsgedeelte vind je ook de Joodse wijk met verschillende palazzi, gotische architectuur en een keur aan lokale eettentjes en restaurants waar je de échte smaken van Venetië proeft. Het hart van de stad is met een korte wandeling (of boottocht) te bereiken, waar historische kerken, pleinen en smalle straatjes op je wachten. In het donker langs de kanalen struinen is bovendien een echte aanrader, wanneer de nacht versierd wordt met de lichtjes van gondels die door het water klieven.

Highlights

  • Bewonder de Basiliek van San Marco op het Piazza San Marco
  • Verblijf te midden van het Venetiaanse decor in het hotel, dat de stijl van het originele palazzo in ere houdt
  • Maak een romantische boottocht door één van de kanalen die de stad rijk is

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.