De ultieme privérondreis door de Filipijnen

Filipijnen: Manilla, Banaue, Sagada, Baguio, Puerto Princessa, El Nido

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Banaue

Honda Bay, Puerto Princesa

Route van de reis (c) Map created by Travellerspoint

Manilla

Manilla

The Bayleaf Intramuros, Manilla

The Bayleaf Intramuros, Manilla

The Bayleaf Intramuros, Manilla

The Bayleaf Intramuros, Manilla

Manilla

Banaue

Banaue Hotel, Banaue

Banaue Hotel, Banaue

Banaue Hotel, Banaue

Banaue Hotel, Banaue

Sagada

Baguio

El Cielito, Baguio

El Cielito, Baguio

El Cielito, Baguio

Underground river tour, Puerto Princesa

Puerto Princesa

Hotel Centro, Puerto Princesa

Hotel Centro, Puerto Princesa

Hotel Centro, Puerto Princesa

Underground river tour, Puerto Princesa

Eilandhoppen tour, El Nido

El Nido Cove, El Nido

El Nido Cove, El Nido

El Nido Cove, El Nido

El Nido Cove, El Nido

El Nido Cove, El Nido

El Nido

Baguio

Wolkenkrabbers, hagelwitte stranden en rijstterrassen

Dag 1: Amsterdam/Brussel - Manilla, Filipijnen
Vandaag begint het avontuur en vlieg je naar Manilla! Vanwege de duur van de vlucht en het tijdsverschil met de Filipijnen breng je deze nacht door aan boord van het vliegtuig.

Dag 2: Manilla
Je bent aangekomen in Manilla! Van de luchthaven word je opgehaald en naar je hotel gebracht met een privétransfer. Fris je lekker op. Wie zin heeft, kan direct Manilla verkennen. Bezoek bijvoorbeeld het financiële district Makati, inclusief Fort Bonifacio en de Amerikaanse begraafplaats, ga naar het Rizal Park, via de ommuurde stad Intramuros en eindig bij de Chinese begraafplaats, waar de mausolea zijn. Je verblijft 1 nacht in het The Bayleaf Intramuros hotel, incl. ontbijt.

Dag 3: Manilla - Banaue
Vandaag begeef je je richting Banaue met zijn adembenemend mooie rijstterrassen, 360 km van Manilla. Je verblijft 3 dagen in het Banaue Hotel, incl. ontbijt

Dag 4: Banaue
Een Jeepney haalt je op voor een ritje naar het inheemse dorpje Banga, waar je 2000 jaar oude rijstterrassen kunt bewonderen. Daarna kun je je mengen met de lokale bevolking op de markt van deze stad.

Dag 5: Banaue
Vandaag maak je een dagtrip naar Sagada. Hier zijn ze niet bang voor de dood of bijzondere begraafplaatsen. Naast de fameuze hangende doodskisten aan kliffen, ga je ook de Ifugao burial caves bezoeken. Je vindt hier veel goed bewaard gebleven en onderhouden doodskisten van meer dan 500 jaar oud!

Dag 6:  Banaue - Baguio
Tijd voor Baguio, de zomerhoofdstad van het land. Na het Burnham Park en de Mansion House, de zomerresidentie van de president, ga je naar de openbare markt waar de dorpelingen komen om hun goederen te verkopen. Je overnacht 1 nacht in El Cielito, incl. ontbijt.

Dag 7: Baguio - Manilla
Na je ontbijt, ga je terug naar Manilla. Vandaag verblijf je weer 1 nacht The Bayleaf Intramuros, incl. ontbijt.

Dag 8: Manilla - Puerto Princesa
Je wordt opgehaald voor je korte vlucht naar Puerto Princesa op Palawan. Een van de best bezochte eilanden van het land. Van de luchthaven word je naar je hotel gebracht. Je verblijft 3 nachten in Hotel Centro, incl. ontbijt.

Dag 9: Puerto Princesa
Vandaag kun je geheel naar eigen wens invullen. Bezoek bijvoorbeeld de Iwahig gevangenis waar je met gevangenen kan praten, of ga heerlijk chillen aan het strand van Sabang. Optioneel kun je kiezen voor een excursie naar Honda Bay ( zie 'Reidetails').

Dag 10: Puerto Princesa
Tijd om te ontspannen! Lees een boek, neem een verfrissende duik of kies voor een Underground River Tour ( zie 'Reidetails').

Dag 11: Puerto Princessa - El Nido
Na het ontbijt is het tijd voor je privétransfer naar El Nido met zijn idyllische stranden, onbewoonde eilanden en helderblauwe lagunes. Je verblijft 3 dagen in El Nido Cove, incl. ontbijt.

Dag 12: El Nido
Ontdek de omgeving op eigen gelegenheid of kies voor een tour die je meeneemt langs de meest indrukwekkende rotsformaties en lagunes in Bacuit Bay ( zie 'Reidetails').

Dag 13: El Nido
Bekijk El Nido eens vanaf het water: huur een kayak en geniet van de met jungle bedekte kliffen, of beklim Mount Taraw voor een prachtig uitzicht.

Dag 14: El Nido - Manilla
Na je ontbijt krijg je een privétransfer naar de luchthaven voor je vlucht terug naar Manilla. Tussendoor krijg je nog gelegenheid om te shoppen bij de Mall of Asia. En dan is het echt de hoogste tijd om het vliegtuig in te stappen om weer terug naar huis te gaan.

Dag 15: Manilla - Amsterdam/ Brussel
Welkom thuis!


De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 12 nachten.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.