Roadtrip door de ruige natuur van Andalusië

Spanje: Sierra de Grazalema, Córdoba, Bubión

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Granada

Malaga

Route van de reis (c) map created by Travellerspoint

Malaga

Malaga

Villa de Grazelema, Sierra de Grazelema

Villa de Grazelema, Sierra de Grazelema

Villa de Grazelema, Sierra de Grazelema

Malaga

Cordoba

Cordoba

Macia Alfaros, Cordoba

Macia Alfaros, Cordoba

Macia Alfaros, Cordoba

Macia Alfaros, Cordoba

Cordoba

Cordoba

Sierra Nevada

Villa de Bubión, Bubión

Villa de Bubión, Bubión

Villa de Bubión, Bubión

Granada

Na elke bocht een nieuw uitzicht op het Zuid- Spaanse landschap

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van de regio. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 5 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - Málaga - Sierra de Grazalema (ca. 170 km)
Je komt aan in Málaga en pikt je huurauto op bij het vliegveld. In ongeveer twee uur rijd je door het binnenland naar het natuurpark Sierra de Grazalema. Rust even uit voordat je op je gemak de groene omgeving gaat verkennen. Je verblijft twee nachten in Villa de Grazelema, incl. ontbijt.

Dag 2: Sierra de Grazalema
Zorg voor een stevig ontbijt. Vandaag is het tijd om het natuurpark te verkennen. Sierra de Grazalema is een wandelwalhalla bij uitstek, dus trek je wandelschoenen aan en ga eropuit in de natuur. Er zijn meerdere bergtoppen te beklimmen, maar je kunt ook kiezen voor eenvoudige routes langs de oevers van de rivier of van dorp tot dorp.

Dag 3: Sierra de Grazalema - Córdoba (ca. 220 km)
Na je ontbijt, kruip je achter het stuur om door het binnenland richting het noorden te rijden. In Córdoba tref je een schier oneindige hoeveelheid hammams, maar Hammam al Andalus is wellicht de bekendste. Kom bij in een authentiek Turks bad gemaakt in de traditionele Al-Andalus architectuur, of geniet in een van de vier verschillende zwembaden. Je verblijft één nacht in het Macia Alfaros, incl. ontbijt.

Dag 4: Córdoba - Bubión (ca. 275 km)

De weg richting Bubión brengt je langs de wereldberoemde stad Granada. Dit was de eerste Spaanse stad die op de Werelderfgoedlijst kwam te staan vanwege het Alhambra, de Generalife en het Albaicin. Tijd over? Bezoek een museum en leer hoe de Reconquista hier eindigde in 1492. De komende nachten verblijf je in het zuiden van Sierra Nevada. De veertien bergtoppen van meer dan 3000 meter hoog zorgen voor een indrukwekkende omgeving. Neem bij aankomst een duik in het buitenzwembad of gooi je voeten in de lucht op het charmante terras. Je verblijft twee nachten in Hotel Villa de Bubión, inclusief ontbijt.

Dag 5: Bubión
Vandaag heb je nog de hele dag in Bubión. Dankzij de fraaie ligging tussen de fameuze Sierra Nevada en de kuststreek Costa Tropical kun je kiezen of je de bergen ingaat of richting de kust gaat, of doe gek en doe het gewoon allebei.

Dag 6: Bubión - Málaga - gekozen luchthaven (ca. 206 km)

Geniet nog even van je ontbijt en werp een laatste blik op dit mooi witte stadje met zijn unieke ligging. Trek als je nog tijd over hebt je wandelschoenen aan en loop naar Pampaneira of Capileira. Daarna is het de hoogste tijd om terug naar Málaga te rijden, de huurauto in te leveren en weer op het vliegtuig terug naar huis te stappen.

Goed om te weten
Voor deze aanbieding is geen beschikbaarheid in de maanden juli & augustus

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.