Ontspannende vakantie op Mallorca vanuit 4* hotel

Cala Ratjada, Mallorca, Spanje: R2 Bahia Cala Ratjada

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Cala Gat Ratjada, Mallorca

R2 Bahia Cala Ratjada

R2 Bahia Cala Ratjada - Standaardkamer

R2 Bahia Cala Ratjada

R2 Bahia Cala Ratjada

Cala Ratjada

Cala Ratjada

Cala Rajada, Mallorca

Cala Rajada, Mallorca

R2 Bahia Cala Ratjada

R2 Bahia Cala Ratjada

R2 Bahia Cala Ratjada

Cala Ratjada, Mallorca

Adults Only hotel in Cala Ratjada

Wanneer je verlangt naar de zon, dan is Mallorca een uitstekende bestemming. In het ongerepte noordoosten van het eiland ligt R2 Bahia Cala Ratjada. De perfecte bestemming voor een relaxte vakantie, want het gaat hier om een adults only hotel. Het seizoensgebonden zwembad, de sauna en het wellnesscentrum zijn perfect voor een portie ontspanning, maar wie meer van het eiland wil zien zit gebakken met de inbegrepen huurauto.

Een dagje winkelen in het prachtige Palma is een must, maar een rondrit langs de grillige kust aan de westkant van het eiland is ook een goede tip. Mallorca staat niet alleen bekend om haar talloze stranden, maar ook om de beroemde parels die hier gemaakt worden. Dit kun je bekijken bij de fabriek in Manacor, waar overigens ook de beroemde tennisser Rafael Nadal vandaan komt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.